Κυριακή, 24 Οκτωβρίου, 2021

Αγρίνιο: Ύψωμα από σκουπίδια στο πεζοδρόμιο της Αναστασιάδη!

Αγρίνιο: Ύψωμα από σκουπίδια στο πεζοδρόμιο της Αναστασιάδη!

Η εικόνα από το πεζοδρόμιο της Αναστασιάδη είναι τραγική. Τα σκουπίδια χθες το βράδυ δεν είχαν υπερχειλίσει απλά, είχαν καταλάβει όλο το πεζοδρόμιο.

Είναι η οδός Αναστασιάδη και προφανώς δεν μπορεί να περάσει καρότσι, άτομο με αναπηρία ή ηλικιωμένος. Αλλά δεν μπορεί να περάσει ούτε αρτιμελής, ούτε καν οποιοδήποτε αθλητής! Ίσως κάποιος που κάνει εμπόδια ή άλμα εις ύψος!

Σε κάθε περίπτωση, είπαμε να έχει λίγα σκουπίδια έξω από τον κάδο. Εδώ έχει λίγα σκουπίδια μέσα στον κάδο, αναλογικά με αυτά που είναι έξω!

Το σχόλιο επισκέπτη του agrinionews.gr που βρέθηκε αυτόπτης μάρτυρας στην σκηνή λέει ότι είμαστε …ταγάρια και δεν μπορεί να τον αδικήσει κανείς. Μένει να αποδειχθεί αν όντως είμαστε ταγάρια με την λύση που θα δοθεί.

Σίγουρα η απάντηση θα είναι ότι είναι λίγοι οι κάδοι, πολλά τα γύρω καταστήματα και αραιά τα δρομολόγια του απορριμματοφόρου. Ε, πολύ ωραία, τώρα που το διαπιστώσαμε να περάσουμε στο δια ταύτα.

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Γιωργάκης

    Υπάρχει φωτογραφία με αντιδήμαρχο που σκαλίζει ανυποψίαστος την μύτη του. Να την «ανεβάσουμε» κι αυτή μήπως και «πέσει» η δημοτική αρχή;;;
    Αν είχατε το θάρρος της «καταγγελίας» σας, θα βλέπατε από τις φίρμες των προϊόντων στα χαρτοκιβώτια σε ποια παρακείμενη επιχείρηση αυτά ανήκουν. Θα καταλαβαίνατε ότι τα πέταξε μόλις, γιατί εκείνη την ώρα έκανε παραλαβή που δεν περνάει το απορριμματοφόρο, και θα καταλογίζατε τις ευθύνες εκεί που πραγματικά ανήκουν.
    Ρε τι ζούμε…

  2. Γιωργάκης

    Χασοδίκη πειράζει να λέω 4ο και καταϊδρωμένο;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.