Παρασκευή, 29 Μαΐου, 2020

Ποια σκουπίδια και αιολικά; Για νέο τζιπ του Δημάρχου θα συζητήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Ακτίου – Βόνιτσας

Με οκτώ θέματα συνεδριάζει την Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Ακτίου – Βόνιτσας, απουσιάζουν όμως τα ουσιαστικά και επίκαιρα θέματα που αφορούν τον τόπο, όπως η μεταφορά των απορριμμάτων της Λευκάδας στο ΧΥΤΑ Παλαίρου (μάλιστα ο Δήμαρχος Λευκάδας με έκτακτη συνέντευξη τύπου ενημέρωσε για την μεταφορά των απορριμμάτων) και η πρόσφατη έγκριση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας για 14 νέες άδειες αιολικών σταθμών στον Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας.

Αντίθετα έρχεται για έγκριση εισήγηση για αγορά πανάκριβου τζιπ 1800 κυβικών, για τις μετακινήσεις του Δημάρχου Γιώργου Αποστολάκη.

Όπως αναφέρει η δημοσίευση του xiromeronews.blogspot.com: “Εκτίμηση μας είναι ότι η αγορά για το πολυτελή ολοκαίνουργου ΤΖΙΠ (θα σκορπίσουν τα λιγοστά χρήματα του Δήμου σε πανάκριβες πολυτέλειες), αποτελεί πρόκληση και εμπαιγμό απέναντι στο φτωχό και άνεργο συνδημότη μας και σε κάθε έντιμο κάτοικο της περιοχής που πασχίζει να θρέψει την οικογένεια του. Προκαλείτε το ∆ηµόσιο αίσθημα κύριε Αποστολάκη µε τέτοιες απαιτήσεις, αυτοκίνητα διαθέτει ο ∆ήµος, εάν θέλετε μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε”.

Αναλυτικά η πρόσκληση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου:

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου» (Άρθρο 67 Ν.3852/10).

Σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα στην Βόνιτσα, στις 25 Νοεμβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 για συζήτηση και λήψη απόφασης με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Πηγή: xiromeronews.blogspot.com

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.