Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Σοκ στο δημοτικό συμβούλιο Ξηρομέρου με πρώην δήμαρχο που επιχείρησε να κόψει τις φλέβες του

Σοκ στο δημοτικό συμβούλιο Ξηρομέρου με πρώην δήμαρχο που επιχείρησε να κόψει τις φλέβες του

Σοκαριστικές καταστάσεις βίωσαν  οι συμμετέχοντες στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξηρομέρου που διεξήχθη το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής συνδυασμού Παναγιώτης Στάικος φέρεται να επιχείρησε να κόψει τις φλέβες του. Εμποδίστηκε μάλιστα την τελευταία στιγμή από άλλους δημοτικούς συμβούλους.

Ο κ. Στάικος  λέγεται ότι ήθελε με την πράξη αυτή να εκφράσει τη δυσαρέσκεια του για συκοφαντίες που, όπως υποστηρίζει,  δέχτηκε κατά την προεκλογική περίοδο. Λέγεται μάλιστα πως επιδίωξη του ήταν να γράψει στο τοίχο της αίθουσας με το αίμα του τη λέξη «αξιοπρέπεια».

Οι ακριβείς συνθήκες του συμβάντος παραμένουν συγκεχυμένες ωστόσο είναι γεγονός πως αυτό έχει σοκάρει απόψε τον Αστακό και είναι το θέμα συζήτησης και προβληματισμού στην τοπική κοινωνία.

Ειδικότερα, στην αρχή  της συνεδρίασης ο κ.Στάικος έστρεψε με ένταση τα βέλη του σε τοπικό blog. Οι τόνοι αργότερα έπεσαν αλλά στη συνέχεια της συνεδρίασης σηκώθηκε όρθιος , έδεσε με λάστιχο το μπράτσο του και επιχείρησε να κόψει τις φλέβες του με αιχμηρό αντικείμενο που κρατούσε (νυστέρι ή ξυράφι).  Άλλοι σύμβουλοι όρμησαν να τον εμποδίσουν και το κατάφεραν.

Ακολούθησε αναστάτωση όπως είναι φυσικό ενώ η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου διακόπηκε για λίγη ώρα.  Στο πλευρό του πρώην δημάρχου έσπευσε και ο δήμαρχος Γιάννης Τριανταφυλλάκης  που τυγχάνει και ιατρός.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ο Θεος

    ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.