Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου, 2021

Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που ο έφηβος πηδάει από το Φάρο Ναυπάκτου

Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που ο έφηβος πηδάει από το Φάρο Ναυπάκτου

Ένα στοίχημα παραλίγο να του κοστίσει την ίδια του τη ζωή. Ο 17χρονος δεν δίστασε να ανέβει στο φάρο που βρίσκεται στο λιμάνι της Ναυπάκτου και να πηδήξει από μεγάλο ύψος. Όμως κάτι δεν πήγε καλά στους υπολογισμούς του, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω… στο τσιμέντο!

Το παιδί τραυματίστηκε άσχημα…

Μάλιστα, όλο το συμβάν έχει καταγραφεί σε βίντεο. Οι εικόνες είναι σοκαριστικές, γι΄αυτό και η επίμαχη στιγμή έχει “κοπεί”.

Στο βίντεο φαίνεται ο 17χρονος να έχει ανέβει στις πολεμίστρες του Φάρου. Αρχικά διστάζει να πηδήξει, αφού σύμφωνα με τους φίλους του δεν το είχε ξανακάνει.

Το “ευχαριστώ” της μητέρας

Σήμερα το πρωί η μητέρα του νεαρού, ευχαρίστησε τον Θεό που το παιδί της επέζησε από αυτό το φρικτό περιστατικό και τον κόσμο για την συμπαράσταση του.

Με ανάρτησή της, η ίδια ευχήθηκε «να είναι το τελευταίο παιδί που κάνει αυτό το λάθος». Άφησε όμως αιχμές για τις αρχές που απουσίαζαν.

Συγκεκριμένα έγραψε:

Ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση του απλού κόσμου και μόνο αυτό! Οι αρχές ΑΠΟΥΣΕΣ! ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΩ ΤΟΝ ΘΕΌ ΠΟΥ ΤΟΝ ΆΦΗΣΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ. ΕΛΠΊΖΩ να είναι το τελευταίο παιδί που το κάνει αυτό το λάθος..

Λίγο προσοχή ζητείται από τις αρχές της πόλης….

Επίσης, ανεβάζοντας την εικόνα με το παιδί της στην άκρη του Φάρου, γράφει: «Αυτό το παιδί δεν το είδε κανείς?Το λιμάνι ήταν γεμάτο από κόσμο…»

Πηγή: npress.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Εύη

    Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό που είδα !Περαστικά στο παιδί και κουράγιο στους γονείς. Η ζωή είναι δώρο ,και δεν πρέπει να τη θέτουμε σε κίνδυνο ακούγοντας τις σειρήνες που μας αποπροσανατολίζουν και μας σπρώχνουν στο να κάνουμε λάθη. Τα παιδιά θέλουν τόσο πολύ την αποδοχή σε αυτές τις ηλικίες! Θέλουν με νύχια και με δόντια να ανήκουν στην ομάδα αλλά θα πρέπει να σκεφτούν σοβαρά ότι είναι μη διαπραγματεύσιμο το σημαντικότερο αγαθό.Στο μέλλον θα έχουν τις ευκαιρίες να δείξουν τις ικανότητες και τα ταλέντα τους όταν θα βγουν εκεί έξω.Μην απαντάτε στην κάθε πρόκληση που σας βάζει ο οποιοσδήποτε. Αυτό δεν έχει τελειωμό ποτέ !Ανακαλύψτε τον εαυτό σας βήμα βήμα και ζήστε αυτό το υπέροχο δώρο που μας έδωσε ο δημιουργός και λέγεται ζωή!

  2. κωστας

    Τέτοια βίντεο έχω και εγώ όσα θέλετε. Και απορώ κάθε φορά τι κάνουν οι γονείς αυτών των παιδιών. Από καθαρή τύχη δε σκοτώθηκε το παιδί. Καθηστε ένα Σαββάτο απέναντι στις καφετέριες να δείτε πόσα ανεβαίνουν εκεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.