Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, 2020

Σωκράτης Στρατής για το θάνατο της Ειρ. Λαγούδη: «Αυτοκτονία με ευθύνες»

Σωκράτης Στρατής για το θάνατο της Ειρ. Λαγούδη: «Αυτοκτονία με ευθύνες»

44xroni-astinΠαραιτήθηκε ο ιδιωτικός ερευνητής Σωκράτης Στρατής από την ομάδα που ερευνά τις συνθήκες θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη.
Ο ντετέκτιβ θεωρεί πως όλα τα στοιχεία οδηγούν σε ένα και μόνο συμπέρασμα: «Πρόκειται για αυτοκτονία», ξεκαθαρίζει στο Newpost. «Όλα τα στοιχεία αυτό δείχνουν, ενημέρωσα όσους έπρεπε και αποχώρησα από τις έρευνες».
Ο Σωκράτης Στρατής, παρόλα αυτά, δηλώνει στο Newpost ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτοχειρίας υπάρχουν ευθύνες-χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει ποιους βαραίνουν. «Αν είχε αντιμετωπιστεί σωστά η ασθένειά της, πιθανότατα σήμερα η κοπέλα θα ζούσε», λέει με δραματικό τόνο στο Νewpost. Δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, παρέπεμψε όμως σε δηλώσεις που έκανε την Πέμπτη ο αδελφός της, ο οποίος πάντως ακόμη πιστεύει ότι πρόκειται για δολοφονία. «Μίλησε χθες ο αδελφός της, του ξέφυγε ενδεχομένως γιατί αυτά είναι προσωπικά δεδομένα, για κάποια φάρμακα»
Πράγματι, ο Γιώργος Λαγούδης μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του E, “Tatiana Live”, μίλησε για μια συνταγογράφηση ψυχιατρικών φαρμάκων. Σύμφωνα με τον αδελφό της, η συνταγογράφηση έγινε στις 27 Νοεμβρίου, στις 29 Νοεμβρίου εκτελέστηκε η συνταγή, ενώ από τις 9 Νοεμβρίου η Ειρήνη Λαγούδη είχε πουλήσει ένα οικόπεδο και είχε εισπράξει μεγάλο χρηματικό ποσό. Άφησε να εννοηθεί ότι η συνταγογράφηση έγινε από αναρμόδιο γιατρό και η εκτέλεση της συνταγής έγινε ερήμην της αδελφής του (η 44χρονη εξαφανίστηκε στις 6 Ιανουαρίου και βρέθηκε νεκρή δυο μέρες μετά).

http://newpost.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.