Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Σωματείο Εργαζομένων Νηρέα: Η εταιρεία αρνείται να συναντηθεί μαζί μας

Σωματείο Εργαζομένων Νηρέα: Η εταιρεία αρνείται να συναντηθεί μαζί μας

Σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων του Νηρέα υποστηρίζει πως έλαβε αρνητική απάντηση απάντηση από τη διοίκηση της εταιρεία στο αίτημα συνάντησης για το ζήτημα των απολύσεων 32 φυλάκων.

Ως εκ τούτου, το Σωματείο θα προβεί σε νέα συνεδρίαση σήμερα, 25η Ιουνίου, ώστε να καθοριστούν οι ενέργειές του από εδώ και στο εξής.

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση:

Μετά από επικοινωνία που είχαμε  με τη διοίκηση της εταιρείας  μας απάντησε αρνητικά στο αίτημά μας  για συνάντηση. Απαξιεί !!!

Κατόπιν τούτου το Δ.Σ. του σωματείου θα συνεδριάσει σήμερα 25 Ιούνη για να καθορίσει τις περεταίρω  ενέργειές μας,  με βάση και τις αποφάσεις  της Γενικής Συνέλευσης  που πραγματοποιήθηκε  τη Δευτέρα 22 Ιούνη  και το διεκδικητικό πλαίσιο  για  υπογραφή  επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας  καθώς  επίσης και  τα μέτρα Υγιεινής και Ασφάλειας .

Το Δ.Σ.  καλεί  όλα  τα σωματεία του ΝΗΡΕΑ να εκφράσουν  με κάθε τρόπο  την αλληλεγγύη τους  και την έμπρακτη συμπαράσταση τους στον αγώνα  που κάνουμε  για να αποτρέψουμε  τις απολύσεις  που η Διοίκηση είναι αποφασισμένη να υλοποιήσει.

Καλεί όλες τις παρατάξεις που εκπροσωπούνται στο Δήμο Αστακού  να στηρίξουν  τις αγωνιστικές  και διεκδικητικές αποφάσεις  μας.

Καλούμε την κυβέρνησης  και τα κόμματα της Βουλής  να πάρουν θέση πάνω σ’ αυτές τις μεθοδεύσεις  της επιχείρησης ΝΗΡΕΑΣ.

Το  Δ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.