Παρασκευή, Ιανουάριος 18, 2019

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αγρινίου καταγγέλλει τη συνάντηση Μιχαλολιάκου με τον Πακιστανό πρέσβη

nikos-mixaloliakos
Τη συνάντηση που είχε στη Βουλή ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος με τον Πακιστανό Πρέσβη, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας pakistantoday.com καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλω Αγρινίου «Η Ένωση». Όπως τονίζει μάλιστα, η Χρυσή Αυγή τρομοκρατεί Πακιστανούς εργάτες και χαριεντίζεται με εκπροσώπους του Πακιστανικού Κράτους. Ειδικότερα:

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τρομοκρατεί Πακιστανούς Εργάτες και χαριεντίζεται με εκπροσώπους του πακιστανικού κράτους. Τις νύχτες κυνηγάνε, ξυλοκοπούν και δολοφονούν φτωχοδιάβολους μετανάστες, διωγμένους από τη φτώχεια και τους πολέμους. Και το πρωί χαριεντίζονται με τους εκπροσώπους των κυβερνήσεων που ευθύνονται, μαζί με την αστική τάξη και το σύστημα που υπηρετούν, για το διωγμό των χιλιάδων μεταναστών και προσφύγων. Η Χ.Α. από τη μια τρομοκρατεί, προπηλακίζει, δολοφονεί Πακιστανούς μετανάστες – εργάτες στη χώρα μας και από την άλλη συναγελάζεται με τους εκπροσώπους του πακιστανικού κράτους, προσπαθώντας μ’ αυτόν τον τρόπο να ξεπλύνει τον εγκληματικό της χαρακτήρα.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ – ΑΛΛΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «pakistantoday.com.pk», το προηγούμενο διάστημα ο Ν. Μιχαλολιάκος συναντήθηκε στη Βουλή με τον Πακιστανό πρέσβη, για την οποία η Χρυσή Αυγή δεν έκανε καμία επίσημη ανακοίνωση.

Στη συνάντηση ο Πακιστανός πρέσβης σκόπευε να λύσει «παρεξηγήσεις» και να υπογραμμίσει τις μεγάλες υπηρεσίες της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα. Καταγράφεται επίσης ότι ο πρέσβης ενημέρωσε τον αρχηγό της εγκληματικής συμμορίας για τις διμερείς σχέσεις Ελλάδας – Πακιστάν. Τέλος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ν. Μιχαλολιάκος, στο φόντο της δολοφονικής ρατσιστικής επίθεσης ενάντια στους Πακιστανούς εργάτες στον Ασπρόπυργο, είπε ότι η ΧΑ δεν υποστηρίζει τέτοιες «βίαιες ενέργειες».

Δεν είναι όμως μόνο η συνάντηση του Πακιστανού πρέσβη με τον Ν. Μιχαλολιάκο. Χθες έγινε γνωστή και η συμμετοχή του φασίστα υπόδικου βουλευτή Ηλ. Παναγιώταρου σε γιορτή της πακιστανικής πρεσβείας, μετά από πρόσκληση του πρέσβη. Μετά την εκδήλωση, σε συζήτηση που καταγράφεται σε βίντεο με Πακιστανό διπλωμάτη, ο Παναγιώταρος επιβεβαιώνει τη συνάντηση του Μιχαλολιάκου με τον πρέσβη και ο δεύτερος αναφέρει ότι με τον «αγώνα» τους οι χρυσαυγίτες έφτασαν να είναι τρίτο κόμμα στη Βουλή. Ο εκπρόσωπος του πακιστανικού κράτους προσθέτει ότι «είναι ευχάριστη η συνεργασία της Χρυσής Αυγής με την πρεσβεία του Πακιστάν» και ρωτάει τον Παναγιώταρο αν βλέπει «φως για στενή συνεργασία ώστε να μη δοθούν αφορμές σε ορισμένους που θέλουν να βλάψουν τη Χρυσή Αυγή με κατηγορίες για επιθέσεις…».

Από τα παραπάνω αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά ότι οι φασίστες, ως μαντρόσκυλα του κεφαλαίου, είναι στην ίδια όχθη με όσους υπηρετούν τον καπιταλισμό και απέναντι από την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα, ανεξάρτητα από την καταγωγή τους.

Και κινήσεις των φασιστών, όπως αυτές, εντάσσονται σε μια σειρά εξελίξεων που δείχνουν ότι επιδιώκουν να φιλοτεχνήσουν ένα πιο «ήπιο» προφίλ, ώστε να παίξουν αναβαθμισμένο ρόλο για λογαριασμό του κεφαλαίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.