Πέμπτη, 19/07/2018

τέντες μπινιάρος all4care
PRAKTIKA

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ στηρίζει την απεργιακή συγκέντρωση των οικοδόμων στο Αγρίνιο

Φωτογραφία αρχείου
Κρέατα ΑΥΦΑΝΤΗΣ
Φωτογραφία αρχείου

Την περασμένη Παρασκευή συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιτωλοακαρνανίας και αποφάσεις τις δράσεις του για το επόμενο διάστημα, ενώ μεταξύ άλλων αποφάσισε να στηρίξει την απεργιακή συγκέντρωση των οικοδόμων στο Αγρίνιο, την Τετάρτη 14 Μαρτίου και ώρα 10:30 το πρωί. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
Σήμερα Παρασκευή 09-03-2018 συνεδρίασε με διευρυμένη σύνθεση, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας με τη συμμετοχή των μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής και των Διοικουσών Επιτροπών από τα παραρτήματα ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ – ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ και ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ . Θέμα της συνεδρίασης ήταν η εκτίμηση της δουλειάς μας και ο προγραμματισμός δράσης για το επόμενο διάστημα , με βάση και τις αποφάσεις των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων.
Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να στηρίξει ή να οργανώσει τις παρακάτω δράσεις :
– ΤΗΝ 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14- 03-2018 ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΙΣ 10:30 π.μ.
– ΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ Δ.Σ. ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ – ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 19-03-2018 ΩΡΑ 11:00π.μ. ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ.
– ΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ : ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21-03-2018 ΩΡΑ 10:00π.μ. ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ . ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22-03-2018 ΩΡΑ 10:00 π.μ. ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ «ΤΡΟΜΠΟΥΚΗ». ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23-03-2018 ΩΡΑ 10:00 π.μ. ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ .
– ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28-03-2018 ΩΡΑ 10:00π.μ. ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.
– ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ.
– ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟ ΤΟ ΔΙΜΗΝΟ ΑΠΡΙΛΗ – ΜΑΗ.
– ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΑ ΙΟΥΝΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.
– ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ.
– ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΗ .
Το Σωματείο μας θα επιδιώξει τη συνεργασία και με τα άλλα σωματεία Συνταξιούχων του νομού , έτσι ώστε από κοινού να στηρίξουμε και να οργανώσουμε τις παραπάνω δράσεις .
Καλούμε τους συνταξιούχους να συσπειρωθούν στα σωματεία τους , να στηρίξουν το Πρόγραμμα Δράσης , δυναμώνοντας παραπέρα τον αγώνα μας , μαζί με τ’ άλλα λαϊκά στρώματα , ενάντια στην αντισυνταξιουχική – αντεργατική πολιτική κυβέρνησης- κεφαλαίου.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Διαβάστε επίσης

Facebook comments:

Σχολίασέ το

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.