Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2020

«Σόου» Άκη στο μνημόσυνο του Ανδρέα Παπανδρέου! Επιτέθηκε σε Σημίτη & Γιώργο και «αποθέωσε» Τσίπρα

akis_tsoxatzopoulos_2306Στο πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών βρέθηκε σήμερα ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Άκης Τσοχατζόπουλος μαζί με την σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη, προκειμένου να αφήσουν έναν λουλούδι στο μνήμα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα 23 Ιουνίου, πριν από 21 χρόνια.

Ο πρώην υπουργός, ο οποίος αποφυλακίστηκε πρόσφατα, έφτασε το πρωί, χέρι – χέρι με την σύζυγό του στο πρώτο Νεκροταφείο και εν συνεχεία μίλησε στους δημοσιογράφους που ήταν εκεί, εξαπολύοντας επίθεση σε όλες τις κυβερνητικές ηγεσίες από το 1998 και μέχρι το 2015 και ειδικά εναντίον των Γιώργου Παπανδρέου και Κώστα Σημίτη.

Ειδικότερα, ο Άκης Τσοχατζόπουλος είπε πως «για την κατάσταση της χώρας είναι ένοχες όλες οι πολιτικές ηγεσίες από το 1998 έως το 2015, όταν και έγινε η απόπειρα για τη μεγάλη αλλαγή».

«Κατέστρεψαν την Ελλάδα», ανέφερε ο πρώην υπουργός που αποφυλακίστηκε πρόσφατα για τις μίζες για τα εξοπλιστικά προγράμματα και συνέχισε αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα: «Είπε πως η συμφωνία είναι διέξοδος. Το ελπίζω, αν και έπρεπε να δώσει πρωτοβουλία στους πολίτες».

Δεν παρέλειψε εξάλλου να αναφέρει πως «Σημίτης και Παπανδρέου είναι τραγικά ένοχοι».

 thecaller.gr/

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.