Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021

SOS για εθνική οδό

SOS για εθνική οδό
Δραματική είναι η κατάσταση τις τελευταίες μέρες στην εθνική οδό, η οποία πλέον δεν μπορεί να αντέξει το βάρος της αυξανόμενης κίνησης. Τροχαία δυστυχήματα ακούμε συνεχώς αυτές τις μέρες , όπως στη διασταύρωση Αγριελιάς στο Μεσολόγγι αλλά και χθες το απόγευμα στο ύψος της Λυσιμαχίας όπου διερχόμενο αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 55χρονο .
Επίσης, υπερατλαντικό ταξίδι έχει καταντήσει ένα μπάνιο στη Λευκάδα, ειδικά το Σαββατοκύριακο. Το προηγούμενο Σάββατο μάλιστα σε ώρα αιχμή, οι οδηγοί χρειάστηκαν 3(!) ώρες για να φτάσουν στον προορισμό τους. Ας είναι καλά ο κόμβος Αμφιλοχίας και η γέφυρα που ενώνει το νησί με την Αιτωλοακαρνανία.
Είναι πλέον προφανές ότι τα όρια αντοχής του κυκλοφοριακού της Εθνικής οδού έχουν φτάσει στα όρια τους. Είναι πλέον ζήτημα αν αυτά θα συμβαδίσουν με τους ρυθμούς κατασκευής της Ιονίας Οδού. Πέραν της παράκαμψης Αμφιλοχίας, όπου γίνονται έργα, στη Κλόκοβα και στον Εύηνο επικρατεί στασιμότητα.
Μέχρι τότε, ( να περάσουν δηλαδή κάποια χρόνια) ας το πάρουμε απόφαση ότι θα οδηγούμε στην εθνική με 60 χιλιόμετρα, αν θέλουμε βέβαια να φτάσουμε ασφαλείς στους προορισμούς μας…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.