Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

“Σωστό και έντιμο θα ήταν να ερωτηθώ” λέει ο Σταύρος Καμμένος

“Σωστό και έντιμο θα ήταν να ερωτηθώ” λέει ο Σταύρος Καμμένος

για την αντικατάσταση του από το διοικητικό συμβούλιο της Νοσηλευτικής Μονάδας Αιτωλοακαρνανίας. nosokomeio-2 (1)

Προφανής υπήρξε η πικρία του Σταύρου Καμμένου για την αντικατάσταση του από το διοικητικό συμβούλιο της Νοσηλευτικής Μονάδας Αιτωλοακαρνανίας.
Σύμφωνα με την απόφαση που έχει ληφθεί- αλλά δεν έχει ακόμη επισημοποιηθεί- ο δικηγόρος, δημοτικός σύμβουλος και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ θα παραχωρήσει τη θέση του στον Τριαντάφυλλο Μέντζο.
po-neo-dimotiko4Γύρω από την εξέλιξη αυτή φημολογείται πως υπήρξε έντονο παρασκήνιο. Στο προσκήνιο ωστόσο ήρθαν οι δηλώσεις του κ.Καμμένου σε ραδιοφωνική εκπομπή (του Π.Κούτσικου στον Ρ/Σ Αχελώος) όπου υπογράμμισε πως το “σωστό και έντιμο” θα ήταν να ερωτηθεί για την απόφαση αυτή.
Ο κ.Καμμένος έκανε λόγο διεξοδικά για θετικές εξελίξεις και βελτίωση της κατάστασης στο Νοσοκομείο Αγρινίου το τελευταίο διάστημα αναφέροντας με νόημα πως ίσως “κάποιοι δεν θέλανε κάποιες πρωτοβουλίες”.
Τονίζοντας ωστόσο πως με τη διοίκηση είχε διαφορές “σε κεντρικά ζητήματα” ουσιαστικά επιβεβαίωσε τις πληροφορίες πως βασικό ρόλο στην αντικατάσταση του διαδραμάτισε η διαφορά… φιλοσοφίας με τον διοικητή Δ.Μιχάλη. “Δεν ήθελα να μένει εργαζόμενος απλήρωτος” ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ.Καμμένος, που σημείωσε και την αντιπαράθεση της διοίκησης με το Σωματείο Εργαζομένων.
Για τον διάδοχο του Τρ. Μέντζο πάντως ο κ.Καμμένος εκφράστηκε με τα θερμότερα λόγια.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.