Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου, 2020

Σωτηρόπουλος: από δω και στο εξής τίποτε δεν θα είναι ίδιο στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

sotiropoulos-epimelitiriakiΣε ανακοίνωση για το αποτέλεσμα των επιμελητηριακών εκλογών προέβη ο επικεφαλής της «Επιμελητηριακής Ανανέωσης»  Γιώργος Σωτηρόπουλος. «Το σπουδαιότερο συμπέρασμα που εξάγεται από τις εκλογές είναι πως, από δω και στο εξής, τίποτε δεν θα είναι ίδιο στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, στα συμβούλια, τα όργανα και την διοίκηση εν γένει», αναφέρει χαρακτηριστικά. Αναλυτικά η ανακοίνωση:  

Συνάδελφοι και φίλοι επαγγελματίες

Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την στήριξη από τον κόσμο της δουλειάς στην προσπάθεια της Επιμελητηριακής Ανανέωσης και στο πρόσωπό μου.

Δόθηκε μια σπουδαία  μάχη που έφερε ένα αποτέλεσμα πρωτοφανές απέναντι στο κατεστημένο, μια μάχη που οριακά δεν κερδήθηκε λόγω των αντιδεοντολογικών όρων που ετέθησαν και οι οποίοι θα κριθούν προσεχώς, όπως και όπου πρέπει.

Το σπουδαιότερο συμπέρασμα που εξάγεται από τις εκλογές είναι πως, από δω και στο εξής, τίποτε δεν θα είναι ίδιο στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, στα συμβούλια, τα όργανα και την διοίκηση εν γένει.

Η Επιμελητηριακή Ανανέωση, όπως έχουμε ξαναπεί, δεν είναι ένα άθροισμα φιλοδοξιών, φτιάχτηκε για να υπηρετήσει τον επαγγελματία της Αιτωλοακαρνανίας και αυτό θα πράξη με συνέπεια και με πίστη στις αρχές που την δημιούργησαν.

Με την δύναμη που μας έδωσε ο Αιτωλοακαρνάνας επιχειρηματίας θα παλέψουμε, ως μια ομάδα ενωμένη, για διαφάνεια και προοπτική. Το υποσχόμαστε σε όσους μας πίστεψαν και μας στήριξαν, στο μέλλον του τόπου αλλά και στους εαυτούς μας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Χ. Ο. (Χριστ. Ορθ.)

    Αφού εσείς. κ. Σωτηρόπουλε, δε φέρατε τον Εφραίμ κάτω στο ΚΤΕΟ να σας ευλογήσει, ούτε φωτογραφηθήκατε ανάμεσα σε αυτόν τον Άγιο Ηγούμενο και το Μητροπολίτη μας… Στο Αγρίνιο δε χάσατε νικητής είστε! Ο μεγάλος χαμένος των εκλογών είναι ο αντίπαλός σας. Για το Αγρίνιο μιλάμε τώρα και όχι για το Μεσολόγγι και την Αμφιλοχία. Σίγουρα δε θα είναι τίποτε όπως παλιά στο Επιμελητήριο, αν κάνετε σωστή και δυναμική αντιπολίτευση. Τίποτε κρυφό, όλα στη φόρα.

  2. ZOURIDAS

    ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ-ΤΣΙΧΡΙΤΖΗΣ 0-1 και έπεται συνέχεια…. Για τα χρωστούμενα λεφτά υπάρχουν για μεταγραφές, ΟΧΙ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.