Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Αγνώριστος από τον χρόνο ο Γιώργος Σουφλιάς – Σε διακοπές στην Κρήτη

Αγνώριστος από τον χρόνο ο Γιώργος Σουφλιάς – Σε διακοπές στην Κρήτη

Ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Σουφλιάς, σύμφωνα με το cretalive.gr, βρέθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης για τις καλοκαιρινές του διακοπές, χωρίς να γίνει ιδιαίτερα αντιληπτή η παρουσία του, καθώς τα σημάδια του χρόνου είναι εμφανή στο πρόσωπό του.

Ο Γιώργος Σουφλιάς είναι σήμερα 77 ετών.

Ο πρώην υπουργός της ΝΔ είχε και μια συνάντηση με παλιό συνεργάτη του που τον χαροποίησε ιδιαίτερα. Πρόκειται για τον νυν αντιδήμαρχο Τεχνικών Εργων του Δήμου Ηρακλείου, Γιάννη Αναστασάκη (μαζί του στη φωτογραφία), με τον οποίον βρέθηκαν και τα είπαν για αρκετή ώρα, με τη συγκίνηση να είναι διάχυτη.

Ο τελευταίος υπήρξε συνεργάτης του κ. Σουφλιά, όταν εκείνος ήταν επικεφαλής του υπουργείου ΠΕΧΩΔΕ, επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, πριν από περίπου δέκα χρόνια.

Συγκεκριμένα, ήταν σύμβουλος του τότε υπουργού και προϊστάμενος του γραφείου του τότε γενικού γραμματέα του ΥΠΕΧΩΔΕ. Μάλιστα, ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου, κάθε φορά που τον ρωτούν για τη συνεργασία μαζί του, μιλά για έναν πολιτικό-πρότυπο, που κοντά του έμαθε, όπως λέει, τη ρεαλιστική στοχοθεσία, τη μεθοδική δουλειά, την ψυχραιμία στη διαχείριση κρίσεων και την αποτελεσματικότητα.

Σημειώνεται πως ο Γιώργος Σουφλιάς ως υπουργός ΠΕΧΩΔΕ είχε δρομολογήσει πολλά έργα στον Βόρειο Οδικό Αξονα Κρήτης.

Πηγή: iefimerida.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.