Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Σοβαρή επιδείνωση στην υγεία του Δημήτρη Κουφοντίνα- Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

Σοβαρή επιδείνωση στην υγεία του Δημήτρη Κουφοντίνα- Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

Σοβαρή επιδείνωση στην υγεία του εμφάνισε το Σάββατο ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος νοσηλεύεται για 11η ημέρα στην ΜΕΘ, μετά από 22 ημέρες παραμονής στην Παθολογική Κλινική, στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπως ανακοίνωσε ο διοικητής του νοσοκομείου, Ανδρέας Ι. Κολοκυθάς.

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας αναφέρονται τα εξής:

«Ενημερώνουμε ότι, ο ασθενής του νοσοκομείου μας κος Δημ. Κουφοντίνας ο οποίος νοσηλεύεται για 11η ημέρα στην ΜΕΘ, μετά από 22 ημέρες παραμονής στην Παθολογική Κλινική, εμφάνισε σοβαρή επιδείνωση στην υγεία του σήμερα 27-02-2021.

Το προσωπικό της ΜΕΘ τηρώντας απόλυτα την κείμενη Νομοθεσία, δεδομένης της επίμονης άρνησης του ασθενούς να σιτιστεί και να λάβει υγρά, σε εκτέλεση εισαγγελικής παραγγελίας, προβαίνει στη λήψη όλων των ενδεδειγμένων μέτρων και απαραίτητων Ιατρο- φαρμακευτικών ενεργειών αντιμετώπισης των συνεπειών της πολυήμερης άρνησης λήψης τροφής και τελευταίως και υγρών.

Το Ιατρο-νοσηλευτικό προσωπικό συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του πάντοτε σύμφωνα με τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας προς το σκοπό της διασφάλισης της υγείας του ασθενούς με απόλυτο σεβασμό προς τα ανθρώπινα δικαιώματα».

Πηγή: ertnews.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.