Κυριακή, 26 Ιουνίου, 2022

Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζουν 40 κτηνοτρόφοι βιολογικής- γιατί κάνουν έκκληση σε Βαρεμένο

Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζουν 40 κτηνοτρόφοι βιολογικής- γιατί κάνουν  έκκληση σε Βαρεμένο
Ο Π.Καλογιάννης
Ο Π.Καλογιάννης

Σοβαρό πρόβλημα προέκυψε για μερίδα κτηνοτρόφων (40 τον αριθμό ) της Βιολογικής Κτηνοτροφίας οι οποίοι, για λόγους που δεν ευθύνονται αυτοί ούτε οι μελετητές τους , κατέθεσαν την προέγκριση άδειας εγκατάστασης Κτηνοτροφικής Μονάδας εκπρόθεσμα (από μία έως επτά ημέρες) μετά την 15η Μαΐου, καταληκτική ημερομηνία σύμφωνα με την Απόφαση του αρμόδιου Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης .
Το πρόβλημα επισημαίνει στο agrinionews.gr o γνωστός για τον αγώνα του για την επίλυση των προβλημάτων των αγροτών και κτηνοτρόφων του νομού Αιτωλοακαρνανίας, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Κατούνας, κ. Πάνος Καλογιάννης .
Όπως υπογραμμίζει, το θέμα είναι σοβαρό και ζητείται και η παρέμβαση του Αιτωλοκαρνάνα Βουλευτή και Αντιπροέδρου της Βουλής κ. Γ.Βαρεμένου ο οποίος όπως έπραξε πριν λίγους μήνες σε παρόμοιο πρόβλημα μαζί με τον αρμόδιο Υπουργό κ. Αποστόλου- για τον οποίο αναφέρει πως αντιλαμβάνεται άμεσα τα θέματα των αγροτών και των κτηνοτρόφων -να δώσουν και σε αυτό το πρόβλημα λύση και συγκεκριμένα την παράταση λίγων ημερών έτσι ώστε να μην χαθούν τα χρήματα (Βιολογικής Κτηνοτροφίας 2012-217 ) το οποία οι κτηνοτρόφοι έχουν ανάγκη .

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.