Πέμπτη, 15 Απριλίου, 2021

Σούπερ εμφανίσεις απο τους παίδες και κορασίδες της ομάδας στίβου της ΓΕΑ

Σούπερ εμφανίσεις απο τους παίδες και κορασίδες της ομάδας στίβου της ΓΕΑ

Στους διασυλλογικούς αγώνες στίβου της κατηγορίας παίδων-κορασίδων που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 7 Απριλίου στο Παμπελλοπονησιακό στάδιο για τα σωματεία της Δυτικής Ελλάδας, συμμετείχε η ομάδα της ΓΕΑ εντυπωσιάζοντας με την αγωνιστική τους παρουσία.
Οι αθλητές και αθλήτριες του αγρινιώτικου συλλόγου αγωνίστηκαν με ιδιαίτερο σθένος και θέληση πετυχαίνοντας ατομικές επιδόσεις και κατακτώντας αρκετά μετάλλια. Αποτέλεσμα αυτών των επιτυχιών είναι η κατάταξη της ομάδας στην τρίτη θέση της γενικής βαθμολογίας μεταξύ 25 σωματείων από όλη την περιφέρεια.
Όλα τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια για τις επιδόσεις τους. Στο βάθρο των απονομών ανέβηκαν με τις εξαιρετικές παρουσίες τους οι, Νίκος Σταμούλης που κέρδισε τα 800 και τα 1500, Κώστας Πουρνάρας που νίκησε στα 200 και ήταν 3ος στα 400, Γιώργος Παπαδημητρίου ο οποίος ήταν 2ος στα 100 και 3ος στα 200, Θωμάς Μούτσιος που ήταν 3ος στα 100, Παναγιώτης Νίκας που ήταν 3ος στο τριπλούν και η ομάδα 4Χ100 των κορασίδων, αποτελούμενη από τις Μαρία Αποστολοπούλου, Λήδα Ζαρκαβέλη, Ακριβή Δημητράντζου και Μαριτίνα Τσίγκα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.