Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Κ. Σπηλιόπουλος για Αγιομυργιανάκη: «Φίλε Μανώλη θα μας λείψεις»

Κ. Σπηλιόπουλος για Αγιομυργιανάκη: «Φίλε Μανώλη θα μας λείψεις»

Ο Κώστας Σπηλιόπουλος, επικεφαλής της παράταξης «Δυτική Ελλάδα ΜΠΡΟΣΤΑ», με την οποία είχε εκλεγεί Περιφερειακός Σύμβουλος ο Μανώλης Αγιομυργιαννάκης στην ενότητα της Ηλείας, τον αποχαιρετά με ανακοίνωσή του:

«Η παράταξή μας «Δυτική Ελλάδα ΜΠΡΟΣΤΑ» είναι συγκλονισμένη. Ο φίλος, ο συνεργάτης, ο συναγωνιστής μας, Μανώλης Αγιομυργιανάκης, έφυγε από τη ζωή.

Σήμερα όλα τα μέλη και οι φίλοι μας, αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα έχουν στο μυαλό τους τον άτυχο Μανώλη. Που με τον πιο τραγικό τρόπο έχασε τη σκληρή μάχη που έδωσε με τη λαίλαπα που ταλανίζει ολόκληρο τον πλανήτη. Με θάρρος μοναδικό και αξιοπρέπεια.

Χάσαμε έναν πολύτιμο συνεργάτη. Ένα μοναδικό, αξιοπρεπή και ακέραιο άνθρωπο. Τα λόγια είναι λίγα για να εκφράσουν τη θλίψη μας και όλα αυτά που αισθανόμαστε.

Η Ηλεία έχασε τον υποστηρικτή της, τον άνθρωπο που ανέδειξε όσο κανένας άλλος τα προβλήματά της και ζητούσε λύσεις. Έχασε τον άνθρωπο που με τόση δύναμη και αποτελεσματικότητα την εκπροσωπούσε, που πρότεινε και διεκδικούσε.

Ο Μανώλης πάλεψε με ανιδιοτέλεια για την πρόοδο στην Περιφέρειά μας. Θα τον τιμούμε πάντα για την ακεραιότητά του, την ευγένειά, τη συνέπεια και το ήθος του.

Με αβάσταχτη θλίψη, η σκέψη μας είναι κοντά στη γυναίκα του και στα παιδιά του που ανεβαίνουν Γολγοθά.

Φίλε Μανώλη θα μας λείψεις…»

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.