Πέμπτη, 15 Απριλίου, 2021

Σπηλιόπουλος: «Εάν μου γίνει πρόταση για την ΕΡΓΟΣΕ βεβαίως και θα την δεχτώ»

Σπηλιόπουλος: «Εάν μου γίνει πρόταση για την ΕΡΓΟΣΕ βεβαίως και θα την δεχτώ»

Έντονη είναι η φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες γύρω από το πρόσωπο του Αχαιού Κώστα Σπηλιόπουλου, σχετικά με την επιστροφή του στο «τιμόνι» της ΕΡΓΟΣΕ και ακόμα περισσότερες ήταν οι «φωνές» που ήθελαν τον κ. Σπηλιόπουλο να μην αποδέχεται τη συγκεκριμένη πρόταση.

Επανέρχεται στο «τιμόνι» της ΕΡΓΟΣΕ ο Κώστας Σπηλιόπουλος;

Ο ίδιος μιλώντας στο tempo24.news, ξεκαθαρίζει την κατάσταση. Συγκεκριμένα δήλωσε «Δεν έχω επίσημη ενημέρωση. Στην περίπτωση που μου γίνει πρόταση, βεβαίως και θα την δεχτώ».

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Σπηλιόπουλος διατέλεσε διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας το 2013, ενώ την περίοδο 2011 – 2012 ήταν υφυπουργός Εθνικής Άμυνας.

Στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές ήταν υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας.

Μαρία Παπαγιαννακοπούλου

Πηγή: tempo24.news

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

 1. Ανώνυμος

  ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ !!!!! ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΣΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΙ΄ΑΛΛΙΩΣ !! CHRISTOS

 2. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ

  @ CHRISTOS
  ‘Άλλο ένα επιπόλαιο σχόλιο εκ μέρους σου!

  Η Πατρίδα δεν χρειάζεται τέτοια σχόλια… . Για να αλλάξει σελίδα προς το καλύτερο χρειάζονται τεκμηριωμένα επιχειρήματα και θετικές προτάσεις:

  Πχ. αντί να σχολιάζεις επιφανειακά (και ατεκμηρίωτα…) ιδού μια θετική πρόταση που θα μπορούσες να υποβάλεις στον κ. Σπηλιώπουλο:

  Άμα τη αναλήψει των καθηκόντων του στην ΕΡΓΟΣΕ να θέσει σε προγραμματισμό τη μετατροπή της ανενεργούς και εγκαταλελειμμένης σιδηροδρομικής γραμμής Αγρινίου- Κρυονερίου σε τουριστική , κατά το πρότυπο του τραίνου του Πηλίου, τουλάχιστον κατά τους θερινούς μήνες. Θα αποτελούσε πόλος έλξης τουριστών για την περιοχή.

  Παρακαλώ σε , CHRISTOS, σκέψου δημιουργικά…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.