Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2021

Σπήλιος Λιβανός: ενημερωτική επίσκεψη στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσολογγίου 

Σπήλιος Λιβανός: ενημερωτική επίσκεψη στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσολογγίου 

Συνεχίζει τις επαφές και τις επισκέψεις του ο Σπήλιος Λιβανός σε όλη την Αιτωλοακαρνανία με στόχο την καταγραφή των προβλημάτων που υπάρχουν και την αναζήτηση συγκεκριμένων λύσεων την επομένη των εκλογών.

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία κ. Λιβανός, επισκέφθηκε την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσολογγίου στα μέλη της οποίας και παρουσίασε τις γενικές γραμμές του προγράμματος της ΝΔ για την αγροτική ανάπτυξη αλλά και το δικό του όραμα για την περιοχή, αποδεικνύοντας τη συνέπειά του στην έμφαση που αποδίδει στις αναπτυξιακές δυνατότητες του πρωτογενούς τομέα τόσο συνολικά για τη χώρα όσο και ιδιαίτερα για την Αιτωλοακαρνανία, την οποία και χαρακτηρίζει ως “εν δυνάμει σιτοβολώνα της χώρας”.

Προτάσσοντας την ανάγκη σύνδεσης της αγροτικής παραγωγής με την αγορά για να έχουν το μέγιστο δυνατό αντίκρισμα οι κόποι των παραγωγών, αλλά και τη δημιουργία ενός σύγχρονου τεχνολογικού πανεπιστημίου στην περιοχή που θα στηρίζει την αγροτική παραγωγική διαδικασία στο σύνολό της, προσφέροντας τεχνογνωσία και καινοτόμες ιδέες, ο κ. Λιβανός έθεσε ως προτεραιότητά του την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στον πρωτογενή τομέα και τη δεδομένη βούληση της κυβέρνησης της ΝΔ να στηρίξει την αγροτική οικογένεια, ώστε οι νέοι αγρότες να έχουν τη δυνατότητα να παραμένουν στον τόπο τους και να εξελίσσουν την παραγωγή.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.