Κυριακή, Ιούνιος 16, 2019

Σπήλιος Λιβανός: Μια εξαιρετική εκδήλωση για την αναγέννηση του Ιερού Λόχου


Ο Σπήλιος Λιβανός, Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας του Προέδρου της ΝΔ και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, συμμετείχε την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στην εκδήλωση αναγέννησης του Ιερού Λόχου του Αλέξανδρου Υψηλάντη, στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο.

Μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χάρη στην πρωτοβουλία και την ενεργό συμμετοχή των Ευέλπιδων, ενεργών πολιτών και μελών του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής «Δ. ΣΟΛΩΜΟΣ», της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, μέσα από τις εξαιρετικές ομιλίες του π. Αντιπροέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Γεώργιου Σούρλα και της κα. Νικολέττας Ζυγούρη, Ιστορικού και Επιμελήτριας του Εθνικού Ιστορικού Μουσείου, αναβίωσε με συγκινητικό τρόπο το έπος του Ιερού Λόχου, ενώ παρουσιάστηκαν η χαρακτηριστική στολή και η σημαία του, πάντα με τη συνοδεία της φιλαρμονικής του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής «Δ.ΣΟΛΩΜΟΣ».

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο κ. Λιβανός δήλωσε σχετικά: «Η εθνική μας παρακαταθήκη παραμένει οδηγός για όλους τους σύγχρονους Έλληνες και τις μικρές ή μεγάλες δοκιμασίες που περνάει ο λαός και η πατρίδα μας. Αυτοθυσία, συλλογικότητα, συμμετοχή, πίστη στην πατρίδα, τη θρησκεία και την οικογένεια, είναι οι αρχές και οι αξίες των προγόνων μας και ταυτόχρονα, τα θεμέλια αναδιοργάνωσης της σύγχρονης Ελλάδας.»

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.