Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Σπήλιος Λιβανός: Μόνον ενωμένοι και σεβόμενοι την ιστορία μας μπορούμε οι Έλληνες να κερδίζουμε τις μάχες για τα παιδιά μας.

Σπήλιος Λιβανός: Μόνον ενωμένοι και σεβόμενοι την ιστορία μας μπορούμε οι Έλληνες να κερδίζουμε τις μάχες για τα παιδιά μας.

Ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας του Προέδρου της ΝΔ κ. Σπήλιος Λιβανός, συμμετείχε στους εορτασμούς για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου και μετά το τέλος της παρέλασης που παρακολούθησε, έκανε την εξής δήλωση:

“Τιμούμε σήμερα τους πρόγονους μας που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για να κατακτήσει η Πατρίδα μας ελευθερία, ανεξαρτησία, δικαιοσύνη.
Σε μια δύσκολη διεθνή συγκυρία η σημερινή κυβέρνηση πολιτεύεται με αμετροέπεια προσβάλλοντας την εθνική μνήμη, αλλοιώνοντας την ιστορία και υποθηκεύοντας τα εθνικά μας δικαιώματά στα Βαλκάνια και το Αιγαίο.
Σήμερα, πιο έντονα από κάθε άλλη μέρα, καλούμε την ηγεσία της κυβέρνησης να σοβαρευτεί, να εγκαταλείψει τις σκέψεις της για περαιτέρω – της συνθήκης των Πρεσπών – ταπεινωτικούς εθνικούς συμβιβασμούς και να ενστερνιστεί τις διαχρονικές ελληνικές θέσεις που υπηρετούν τα εθνικά συμφέροντα της πατρίδας, του ελληνισμού και της συντριπτικής πλειοψηφία του λαού μας.
Μόνον ενωμένοι και σεβόμενοι την ιστορία μας μπορούμε οι Έλληνες να υπερασπιζόμαστε το δίκαιο και να κερδίζουμε τις μάχες για τα παιδιά μας.
Χρόνια πολλά Ελλάδα!”

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.