Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Σπήλιος Λιβανός: Οι Αιτωλοακαρνάνες αγρότες δεν είναι διατεθειμένοι να υποστούν νέες οδυνηρές περικοπές

Σπήλιος Λιβανός: Οι Αιτωλοακαρνάνες αγρότες δεν είναι διατεθειμένοι να υποστούν νέες οδυνηρές περικοπές

“Προβληματισμό στους αγρότες προκαλεί η κίνηση των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να προωθήσουν τροπολογία που προβλέπει την απόλυτη εξίσωση των στρεμματικών ενισχύσεων, βλάπτοντας τα ελληνικά συμφέροντα και δημιουργώντας ένα ακόμα σοβαρότατο πλήγμα στην αγροτική οικογένεια”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ. Σπήλιος Λιβανός.

Όπως τονίζει “την ώρα που στην Ευρώπη μαίνεται η αντιπαράθεση για το τι πρέπει να γίνει με τις αγροτικές αποζημιώσεις, οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταθέτουν τροπολογία στηρίζοντας τη θέση των χωρών Visegrad, που επιδιώκει τη βίαιη σύγκλιση των στρεμματικών ενισχύσεων στο σύνολο των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Αυτό σημαίνει για τους αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας πως θα δουν την άμεση και ουσιαστική περικοπή των επιδοτήσεων που λαμβάνουν σήμερα. Η αρνητική αυτή πρόταση για τους αγρότες μας προτείνεται για να επιτευχθεί πλήρης εξωτερική σύγκλιση των άμεσων ενισχύσεων μέχρι το τέλος της προγραμματικής περιόδου.

“Καλώ την κυβέρνηση και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κκ. Βαρεμένο και Τριανταφύλλου, να δώσουν άμεσα τέλος σε αυτά τα σενάρια που θα οδηγήσουν την Αιτωλοακαρνανία και το σύνολο της ελληνικής υπαίθρου σε περαιτέρω εξαθλίωση και να ξεκαθαρίσουν άμεσα ποια είναι η θέση τους και αν καταδικάζουν την ενέργεια των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι Αιτωλοακαρνάνες αγρότες, έχοντας βιώσει τα τελευταία χρόνια την υπερφορολόγηση και την παντελή απουσία σαφούς αγροτικής στρατηγικής, δεν είναι διατεθειμένοι να υποστούν νέες οδυνηρές περικοπές στα εισοδήματά τους”, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση του κ. Λιβανού.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. μεσαίωνας

    Για να μην ξεχνιόμαστε οι ευρωβουλευτές της νδ ψήφισαν για την κατάργηση του 8ωρου μετά απο πρόταση της Αυστρίας…επιστροφή στον μεσαίωνα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.