Σάββατο, 11 Ιουλίου, 2020

Σε εγκάρδιο κλίμα η συνάντηση Σπήλιου Λιβανού με τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά 

Συνάντηση σε πολύ εγκάρδιο κλίμα, με τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά είχε ο Σπήλιος Λιβανός στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης στην Ι.Π. Μεσολογγίου.

Ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία συζήτησε με τον Μητροπολίτη όλα τα θέματα που αφορούν την εκκλησία και το ποιμαντικό της έργο, αλλά και ζητήματα παιδείας.

Ο Μητροπολίτης ενημέρωσε τον κ.Λιβανό για το πολύ σημαντικό και ουσιαστικό έργο που επιτελεί η Ιερά Μητρόπολη στην Αιτωλοακαρνανία δίνοντας έμφαση στις κοινωνικές δομές και στην ανακούφιση των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, ενώ από την πλευρά του ο κ. Λιβανός παρουσίασε σε γενικές γραμμές το όραμά του για την ανάπτυξη του νομού αλλά και τις θέσεις του για τη στενότερη συνεργασία του κράτους με την Εκκλησία.

Μιλώντας για την ανάγκη να υπάρξουν κοινά πεδία δράσης, ο υποψήφιος Βουλευτής αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη συνεργασία και σε αναπτυξιακές δράσεις, όπως είναι η ενίσχυση του θρησκευτικού τουρισμού.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙZΕΣΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΤΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ??? Α ΡΕ ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ !! ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ !! ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ,ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ…….. CHRISTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.