Παρασκευή, 14 Αυγούστου, 2020

Σπήλιος Λιβανός: Τιμούμε την προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων στο Έθνος

Ο Σπήλιος Λιβανός, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΝΔ και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, σήμερα, 21/11/2019, κατέθεσε στεφάνι και συμμετείχε ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης στον Εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στο 239 Σύνταγμα Ευζώνων στο Μεσολόγγι.
Μετά τη συγκινητική τελετή όπου συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες δημοτικών και γυμνασίων σχολείων ο βουλευτής δήλωσε:

“Σήμερα, ανήμερα της γιορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, γιορτάζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις, ο Στρατός Ξηράς – γι’ αυτό και βρίσκομαι σήμερα ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης εδώ στο 239 Σύνταγμα Ευζώνων στην ΙΠ Μεσολογγίου – το Πολεμικό Ναυτικό και η Πολεμική Αεροπορία της Πατρίδας μας. Εύχομαι χρόνια πολλά στις γυναίκες και τους άντρες που τις υπηρετούν και υπερασπίζονται με αυτοθυσία την εθνική ανεξαρτησία, κυριαρχία και εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας. Τιμούμε την προσφορά τους στο Έθνος και στην προάσπιση της ειρήνης και της ελευθερίας στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης. Στεκόμαστε πάντα με υπερηφάνεια – εμπράκτως και ψυχικά – στο πλευρό τους.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    Ποιά μεγάλη προσφορά στο έθνος ; πού είναι αυτό το έθνος; πρώτα πρώτα, δε ξέρει ο στρατός τη σημαίνει η λέξει έθνος, …το έθνος φέρει σύνορα, σύμβολα, στρατό που θυσιάζεται για το έθνος κράτος, αν υπειρχε εθνικός στρατός, θα ήταν τα σύνορα ξέφραγα ; θα ήταν τα σύμβολα παραποιημένα τού έθνους κράτους ; θα ήταν κλιματική Αλλαγή ; θα ήταν η οικονομία στο έθνος κράτος κατεστραμμένη ; κ τ λ ….όποιος αμφιβάλλει ας μας ποι ποιές είναι η δραστηριότητες ενός στρατού στο έθνος κράτος….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.