Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

Καθάρισε τον κήπο, έβγαλε… ζούγκλα στο πεζοδρόμιο αλλά δεν ειδοποίησε τον δήμο

Καθάρισε τον κήπο, έβγαλε… ζούγκλα στο πεζοδρόμιο αλλά δεν ειδοποίησε τον δήμο

Οι εικόνες από το κομμένο… δάσος είναι σε συμβολή κεντρικών δρόμων στο Αγρίνιο. Ένα σπίτι με κήπο που είχε καιρό να φροντιστεί παρήγαγε όλη αυτή την χλωρίδα και την εναπόθεσε περιμετρικά σε δρόμο και πεζοδρόμιο.

Πολλές φορές εγκαλούμε από την στήλη τον δήμο Αγρινίου για κάποια αμέλεια καθαριότητας, χόρτων που δεν έχουν κοπεί και άλλα παρόμοια. Εδώ πρόκειται για την περίπτωση συμπολίτη που αποφάσισε να καθαρίσει τον αυλή του από αληθινή… βλάστηση και έβγαλε την ζούγκλα που βλέπετε.

Την άφησε στο πεζοδρόμιο και έβαλε και μια ταινία για περίφραξη! Λεπτομέρεια; Ξέχασε να ειδοποιήσει κάποιον στον δήμο με αποτέλεσμα άλλοι πολίτες να παίρνουν τηλέφωνα για διαμαρτυρίες και ο δήμος να μην έχει ενημερωθεί για τίποτε.

Τελικά την ώρα που γινόταν αυτό το μίνι ρεπορτάζ είχε επιληφθεί η δημοτική Αστυνομία και προσπαθούσε να κανονίσει πως θα λυθεί το θέμα μαζί με τον τομέα καθαριότητας.

Να λέμε και τα στραβά των αρχών αλλά και οι πολίτες δεν πάνε πίσω. Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να ειδοποιούμε γιατί ο χώρος έξω από τα σπίτια μας είναι δημόσιος.

ο(υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.