Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, 2020

Σπουδές μαγειρικής & σπουδές τουριστικών ΙΕΚ ΣΒΙΕ – Το μέλλον σου ανήκει!

Στις μέρες μας οι σπουδές μαγειρικής και τουριστικών επαγγελμάτων προσφέρουν απεριόριστες δυνατότητες επαγγελματικής αποκατάστασης, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, γι’ αυτό και επιλέγονται κατά κόρον από τους νέους που ολοκληρώνουν τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση ή επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους μετά από άλλες σπουδές.

Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ στην Αθήνα, αποτελεί σταθερά μία από τις καλύτερες επιλογές στις σπουδές μαγειρικής και σπουδές τουριστικών επαγγελμάτων για κάθε νέο και νέα που θέλουν να σφραγίσουν το μέλλον τους, φοιτώντας σε ένα άψογο περιβάλλον με υπερσύγχρονα εργαστήρια και καταξιωμένους επαγγελματίες.

Μπείτε δυναμικά στον στίβο της μαγειρικής ή του τουρισμού, αποκτώντας κορυφαίες δεξιότητες που μπορούν να ανταποκριθούν σε όλες τις δύσκολες απαιτήσεις των δύο αυτών κλάδων!

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ

Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ εδώ και χρόνια στελεχώνει τις μεγαλύτερες αλυσίδες ξενοδοχειακών μονάδων και χώρων εστιάσεων με επαγγελματίες που ξεχωρίζουν για τις ικανότητές τους, την κρίση τους και τον επαγγελματισμό τους.

Η εργασιακή εμπειρία ξεκινάει από την αμειβόμενη πρακτική άσκηση είτε στην Ελλάδα σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες είτε στο εξωτερικό στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+.

Επιπλέον σημεία υπεροχής του ΙΕΚ ΣΒΙΕ στα τουριστικά επαγγέλματα:

• Εξειδικευμένα σεμινάρια από επιτυχημένους επαγγελματίες του τουρισμού
• Εξοπλισμένα εργαστήρια με υπερσύγχρονα μηχανήματα έτσι ώστε οι σπουδαστές να βιώνουν πραγματικές συνθήκες εργασιακού περιβάλλοντος
• Εξοικείωση και εκμάθηση εξειδικευμένων λογισμικών που αφορούν αποκλειστικά ξενοδοχειακές μονάδες
• Πλήρης εκπαίδευση σε χώρους κρουαζιερόπλοιων
• ΥψηλούεπιπέδουσεμιναριακήκατάρτισηF&B Management, Bartending, Barista, Restaurant & Bar Management, Οινολογία

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ & ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Με σύμβουλο σπουδών τον σεφ Γιάννη Αποστολάκη, το ΙΕΚ ΣΒΙΕ συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του στον τομέα της μαγειρικής, υπό την καθοδήγηση καταξιωμένων και αναγνωρισμένων επαγγελματιών, προσφέροντας τα καλύτερα εφόδια στους σπουδαστές για μία επιτυχημένη πορεία στον μαγειρικό ή ζαχαροπλαστικό στίβο.

Οι σπουδαστές συμμετέχουν σε εξειδικευμένα MasterClassesκαι έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν χώρους υψηλού γαστρονομικού ενδιαφέροντος, που θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και θα αναδείξουν τα ταλέντα τους!

Επιπλέον σημεία υπεροχής του ΙΕΚ ΣΒΙΕ στην μαγειρική & ζαχαροπλαστική:

• Εξειδικευμένα σεμινάρια για την εκμάθηση ιδιαιτεροτήτωντου κλάδου και μυστικών γαστρονομίας
• Μύηση στον χώρο της γαστρονομίας σε σύγχρονες επαγγελματικές εγκαταστάσεις, ώστε ο σπουδαστής να βιώνει πραγματικές συνθήκες εργασιακού ενδιαφέροντος
• Δυνατότητα πρακτικής άσκησης στο εξωτερικό στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+

Επικοινωνία με τα ΙΕΚ ΣΒΙΕ: 210 32.32.323 ή στο info@sbie.edu.gr..

Website: ΙΕΚ ΣΒΙΕ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.