Σάββατο, 15 Μαΐου, 2021

Σπουδαίες επιδόσεις και στη Θεσσαλονίκη από τους Αγρινιώτες δρομείς Κώστα και Νίκο Σταμούλη

Σπουδαίες επιδόσεις και στη Θεσσαλονίκη από τους Αγρινιώτες δρομείς Κώστα και Νίκο Σταμούλη

Κορυφαία ονόματα  των μεγάλων αποστάσεων συγκαταλέγονταν στους 20.000 δρομείς από 60 χώρες που πήραν μέρος στον  8ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και στο Δρόμου Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ. που διεξήχθησαν το περασμένο Σάββατο 19/10/2019.

Οι Αγρινιώτες  Κώστας και Νίκος Σταμούλης από το Αγρίνιο, αθλητές της ΓΕΑ,  πέτυχαν σπουδαίες επιδόσεις ανεβαίνοντας στο βάθρο των νικητών.

Ο δρομέας Θεόδωρος Αναγνώστου με χρόνο 1:08:43 έκοψε πρώτος το νήμα του 8ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης – Dole,  κατακτώντας  τον τίτλο του νικητή της φετινής διοργάνωσης στην κατηγορία ανδρών. Ακολούθησε ο Κώστας Σταμούλης με χρόνο 1:09:03 και την τριάδα των μεταλλίων έκλεισε ο Λάμπρος Μαλτέζος σε 1:09:28.

Νικητής του αγώνα Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος ο Κώστας  Γκελαούζος της «Arla Protein Running Team»  , τερματίζοντας πρώτος μπροστά από τον Λευκό Πύργο με νέο εντυπωσιακό ρεκόρ αγώνων (14:09). Στο βάθρο τον ακολούθησαν ο Χρήστος Παπούλιας (14:49) και ο Νίκος Σταμούλης (14:57).

Οι νέες αυτές διακρίσεις των αδερφών Σταμούλη κάνουν περήφανο το Αγρίνιο και αξίζουν τα εύσημα σε αυτούς και τον προπονητή τους Μπάμπη Ποσονίδη.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.