Τρίτη, Δεκέμβριος 10, 2019

Σπύρος Φλώρος: «Οι πολίτες έχουν συστρατευθεί με τον Γ. Παπαναστασίου και πιστεύω σε καθαρή νίκη» (ηχητικό)

Στο agriniowebradio.gr μίλησε ο Σπύρος Φλώρος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου με την παράταξη του Γιώργου Παπαναστασίου, “Αγρίνιο Νέα Αρχή – Τόπος να ζεις”.

Για τα μηνύματα που λαμβάνει ως υποψήφιος με την παράταξη του Γιώργου Παπαναστασίου: «Η πορεία αυτές τις τελευταίες ημέρες μέχρι τις εκλογές δείχνει ένα κύμα πολιτών που έχει συστρατευθεί με τον Γιώργο Παπαναστασίου και θεωρώ ότι η νίκη θα είναι καθαρή».

Σχετικά με το που έχει τεθεί ο πήχης για την παράταξη: «Όχι, δεν μπορεί κάποιος να βάλει σημείο και πήγη, που μπορεί να φτάσεις και τι μπορείς να κάνεις. Αυτό που μπορώ να σας πω και να σας διαβεβαιώσω είναι ότι από τη βόλτα που κάνω ειδικά στον εμπορικό κόσμο του Δήμου Αγρινίου και στα περίχωρα, αυτός συντάσσεται με τον συνδυασμό του Γιώργου Παπαναστασίου αλλά και με τον ίδιο».

Αναφορικά με τα δυνατά χαρτιά της παράταξής του, ανέφερε: «Τα δυνατά χαρτιά της παράταξης είναι ,πρώτον, ο νυν Δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου ως προσωπικότητα και ως άνθρωπος και δεύτερον , ο πολύ καλός συνδυασμός που υπάρχει. Μία πάρα πολύ δυνατή ομάδα από την οποία ο Γιώργος Παπαναστασίου προσπάθησε και έχει φτιάξει ένα μείγμα παλιών δημοτικών συμβούλων και αξιόλογων νέων ανθρώπων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Πηγή: agriniowebradio.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.