Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, 2020

Στα δικαστήρια και στις… εκλογές η συνέχεια της αντιπαράθεσης Καζαντζή-Καλαμπαλίκη

Μετά τις ανακοινώσεις και τις αντιπαραθέσεις στα δημοτικά συμβούλια η διαμάχη του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Νίκου Καζαντζή και του αντιδημάρχου Αγρινίου Ανδρέα Καλαμπαλίκη θα συνεχιστεί στα δικαστήρια…
Τουλάχιστον αυτό το συμπέρασμα εξήχθη από την αντιπαράθεση των δύο ανδρών στη συνεδρίαση που είναι σε εξέλιξη.
Ο Νίκος Καζαντζής επανέλαβε την άποψη πως καθώς ο κ. Καλαμπαλίκης είχε δεσμευτεί ότι θα παραιτούνταν εάν υπήρχε οποιαδήποτε εταιρία ή προμηθευτής του Δήμου Αγρινίου που θα ανήκε στον ίδιο ή σε μέλος της οικογένειάς του , δεν το έχει πράξει ενώ έχουν γίνει αναθέσεις στην εταιρία στην οποία είναι μέλος ο υιός του και η σύζυγός του.
Στόχευσε ωστόσο ο ανεξάρτητος σύμβουλος πρωτίστως προς τον (απόντα) δήμαρχο επιμένοντας πως το ζήτημα δεν είναι προσωπικό (του ιδίου και του Καλαμπαλίκη) αλλά μείζων πολιτικό και ενδεικτικό του τρόπου που ο δήμος διοικείται. Επέρριψε τις ευθύνες δηλαδή απευθείας στον Γιώργο Παπαναστασίου.
Ο Ανδρέας Καλαμπαλίκης δεν άφησε αναπάντητα τα βέλη… Ανέπτυξε το σκεπτικό του τμήματος συντήρησης οχημάτων αλλά κατέληξε και αυτός να βάλλει κατά του Καζαντζή υποστηρίζοντας ότι η κόρη του συμμετέχει σε ξενοδοχείο που έχει εισπράξει 33000 ευρώ από το 2014 από τον δήμο. «Εξουσιοδοτημένο συνεργείο ξέρω, εξουσιοδοτημένο ξενοδοχείο όχι» ανέφερε ο αντιδήμαρχος που υποστήριξε πως η τακτική Καζαντζή είναι για πρόσκαιρη δημοσιότητα. «Η οικογένεια Καζαντζή ουδέποτε είχε τέτοια επιχείρηση, αφορά την πρώην σύζυγομου», είπε ο Ν.Καζαντζής που χαρακτήρισε τον Α.Καλαμπαλίκη ως «κοινό και φθηνό συκοφάντη» προσθέτοντας πάντως πως η αναφορά Καλαμπαλίκη δεν σχετίζεται με αναθέσεις ούτε με την αντιδημαρχία που είχε ο ίδιος.
Καζαντζής και Καλαμπάλικης πάντως παρέπεμψαν τη συνέχεια στα δικαστήρια και στις εκλογές που έρχονται. Ο ανεξάρτητος σύμβουλος προανήγγειλε μήνυση και ο αντιδήμαρχος θύμισε πως τον Ιανουάριο προγραμματίζεται η δίκη για τα διαδραματιζόμενα του 2016…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.