Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου, 2021

Στα Γιάννενα έχουν 15ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, εμείς εδώ κάνα γύρο με πίτα…

Στα Γιάννενα έχουν 15ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, εμείς εδώ κάνα γύρο με πίτα…

Στα Γιάννενα έχουν την Παμβώτιδα κι εμείς εδώ έχουμε την Τριχωνίδα.

Στα Γιάννενα έχουν 18-19 Σεπτεμβρίου το Ioannina Lake Run κι εμείς εδώ απλά… τίποτε. Η μια λίμνη έχει ένα ιστορικό κάστρο αλλά είναι μια μεγάλη γούρνα επί της ουσίας και η άλλη, η Τριχωνίδα, είναι ένα πανέμορφο πέλαγος που όταν φυσάει έχει κανονικό κύμα σαν εκείνο της θάλασσας. Η μια είναι σαν την εικόνα που βλέπετε από τον Γύρο της Παμβώτιδας και η άλλη έχει κανονικές παραλίες με αμμουδιές όπως στην Φωτμού!

Στα Γιάννενα έχουν μεγάλο χορηγό γνωστή στοιχηματική εταιρία και προωθούν για 15 χρόνια το θέμα στα αθλητικά δίκτυα με φράσεις όπως “το Ioannina Lake Run μπορεί να χαρακτηριστεί και ως «το success story των δρομικών events της χώρας». Η επιτυχία του δεν μετριέται μόνο στον αριθμό συμμετοχών, στα στοιχεία δημοσιότητας, στην προσέλκυση χορηγών, στη θετική επίδραση στην τοπική οικονομία αλλά αποτελεί συνώνυμο της ευτυχίας και αντανακλά κατά βάση στον ιδιαίτερα υψηλό βαθμό ικανοποίησης των συμμετεχόντων”!

Εμείς εδώ ακόμη προσπαθούμε να φτιάξουμε έναν δρόμο γύρω από την λίμνη και από ό, τι διαφαίνεται αργούμε πολύ ακόμη. Με άλλα λόγια, μπορεί τα τελευταία χρόνια να γίναν μερικά γεγονότα στην Τριχωνίδα από ιδιωτική πρωτοβουλία αλλά από… γύρο της πιο μεγάλης και όμορφης λίμνης της χώρας ακόμη είμαστε μόνο για κάνα… πιτόγυρο.

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΚΟΥΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

    Μπραβο στον συντακτη του κειμενου η απολυτη αληθεια με απλα λογια . Ειναι φορες που ντρεπομαι για τον τοπο καταγωγης μου δεκαετιες ζουμε σε ενα τελμα .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.