Πέμπτη, Ιούνιος 27, 2019

Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου οι φοιτητές (video)

«Μας έταξαν επικοινωνία με τον Υπουργό Γαβρογλου αλλά αντ’ αυτού οι πόρτες ήταν κλειστές και οι ίδιοι κλειδωμένοι μέσα», λένε.

Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου βρίσκονται οι φοιτητές του Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Αγρινίου συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις τους.

Οι φοιτητές είχαν καταλάβει προ ημερών τα γραφεία του κυβερνητικού κόμματος αλλά επέστρεψαν σήμερα ζητώντας εξηγήσεις για το γεγονός πως δεν υλοποιήθηκαν οι υποσχέσεις τοπικών στελεχών πως θα υπήρχε επαφή με τον υπουργό Παιδείας και απαντήσεις στα αιτήματα τους.

Μάλιστα δεν έλειψε και η ένταση καθώς αρχικά οι φοιτητές βρήκαν κλειδωμένη την πόρτα και ισχυρίζονται πως δεν τους επιφυλάχθηκε η δέουσα αντιμετώπιση.«Οι φοιτητές του τμήματος ΔΠΦΠ για άλλη μια φορά βρίσκουν κλειστές πόρτες από το κυβερνόν κόμμα. Συγκεκριμένα σήμερα 4/3/2019 ήρθαμε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ για να συζητήσουμε με τους αρμόδιους που μας έταξαν επικοινωνία με τον Υπουργό Γαβρογλου αλλά αντ’ αυτού οι πόρτες ήταν κλειστές και οι ίδιοι κλειδωμένοι μέσα.  Είναι ντροπή!  Από την άλλη η παρουσία της αστυνομίας έχει γίνει πλέον καθημερινότητα για μας», αναφέρουν.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, τα μέλη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ άνοιξαν τα γραφεία τους στους φοιτητές, που προχώρησαν σε κατάληψη. Σύμφωνα με φοιτητές του ΔΠΦΠ, η αντιμετώπιση από τα μέλη δεν ήταν αυτή που ήλπιζαν…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.