Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, 2021

Στα ορεινά του δήμου Αγρινίου: το νερό από φυσική πηγή κατέληγε σε …κατοικία -εισαγγελική έρευνα

Στα ορεινά του δήμου Αγρινίου: το νερό από φυσική πηγή κατέληγε σε …κατοικία -εισαγγελική έρευνα

Απίστευτο κι όμως Ελληνικό…Για την ακρίβεια, αιτωλοακαρνανικό…

Ο λόγος για ένα ζήτημα που έχει προκύψει στα ορεινά του δήμου Αγρινίου, συγκεκριμένα σε χωριό της ενότητας Παναιτωλικού.

Εκεί  σε μια φυσική πηγή νερού εντοπίστηκε ένας αγωγός που τη συνδέει με τη δεξαμενή  μιας κατοικίας. Ιδιώτης δηλαδή φέρεται να προέβη σε παράνομες εργασίες ώστε να υδροδοτείται κατευθείαν από την… πηγή.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε και οι αστυνομικές αρχές μετέβησαν στο σημείο και ακολούθως ειδοποίησαν  τη ΔΕΥΑ Αγρινίου. Η Υπηρεσία συγκρότησε κλιμάκιο που επισκέφτηκε για αυτοψία τη φυσική αυτή πηγή και συνέταξε τη σχετική έκθεση.

Στην έκθεση αναφέρεται πως διαπιστώθηκαν παρεμβάσεις στην πηγή που δεν σχετίζονται με τη ΔΕΥΑ  καθώς στην περιοχή δεν υπάρχει δίκτυο ύδρευσης.

Αναφέρεται πως εντοπίστηκε  αγωγός  που συνέδεε την πηγή με γειτνιάζουσα κατοικία καταλήγοντας μάλιστα σε δεξαμενή αποθήκευσης νερού. Εντοπίστηκαν μάλιστα παρεμβάσεις σε δένδρα αλλά και στην πηγή, με σκυρόδεμα.

Για την υπόθεση πλέον, σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr, είναι σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα. Η ΔΕΥΑ από την πλευρά της αφενός δεν έχει αρμοδιότητα στη φυσική πηγή αλλά πλέον θα σκεφτεί την αξιοποίηση της…

Φωτό αρχείου 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

8 Σχόλια

 1. Pantelis

  Για αυτό θα παραμείνει 50 χρόνια πίσω το Αγρίνιο..καλά έκανε ο άνθρωπος και επερνε το νερό .αφού ήταν από πηγή οπότε δεν το έκλεβε από κάπου και εκτός αυτού το νερό και πάλι χύνεται και πάει για πέταμα γτ να μην ποτίσει τα δέντρα του. σκ**Τομά με δριαμιαρα που θέλουν κάτι τέτοιοι ρουφιάνοι…

 2. 1488

  ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΝΕ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ??? ΚΑΛΑ, ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΡΕ ΞΦΤΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ? ΓΜ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΞΦΤΛΕΣ – ΧΑΙ ΧΤΛΡ !!!

 3. Γαρ

  Μήπως η πηγή είναι μες το κτήμα του και ο κακοήθης ρουφιάνος θέλει να του το πάρει.
  Αφού η ΔΕΥΑΑ (τα ιδιαίτερα καλά παιδιά) δεν έχει αρμοδιότητα, τότε γιατί πήγε εκεί;
  Το πράμα μυρίζει

 4. Anonimos

  Ξεφτίλα, ρουφιάνοι όλοι, δεν υπάρχει τσίπα ανθρωπιά, φιλότιμο, έκλεψε το νερό!!!! Από που το έκλεψε! Από την φύση που χάνεται! Τσιφλίκι τους είναι και η φύση; Αντε να χαθείτε βρωμιαριδες, βολεψάκιδες, άχρηστοι, αχάριστοι!!!! Τρέχετε τον κοσμακι. Η ΔΕΥΑ καλά θα κάνει να φτιάξει τα δίκτυά της που τρυπανε, σπάνε κάθε βδομάδα και να μαζέψει τα αμάζευτα. Χαλίκι και άμμος τρέχει από τις βρύσες των σπιτιών μας. Εισαγγελία ακούει παροχή υπηρεσιών άθλια.

 5. Ανωνιμος

  Οι Ρουφιάνοι του Αγρινίου και Περιχώρων, Σκατόψυχοι Άνθρωποι

 6. VIKAR

  Ποιος εισαι εσυ κυριε που τον καιρο της εμπορευματοποιησης των παντων παραβιαζεις το “νομο του κερδους” και στερεις τη δυνατοτητα απο εναν “ευπατριδη” συμπολιτη να πραγματοποιησει αυτο το κερδος.
  Οχι εισαγγελεας μονο, αλλα και 40 βουρδουλες στην πλατεια σου πρεουν

 7. Βαγγέλης

  Αν ο κάθε ένας κλέβει νερό από φυσικές πηγές, που να βρεί κουράγιο ο ιδιώτης επενδυτής να αγοράσει εταιρείες ύδρευσης… Έλεος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.