Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Σταρακά: «Ας ακούσει τους φοιτητές η δημοτική αρχή και να αναλάβει επιτέλους ουσιαστικές πρωτοβουλίες”

Σταρακά: «Ας ακούσει τους φοιτητές η δημοτική αρχή και να αναλάβει επιτέλους ουσιαστικές πρωτοβουλίες”

«Ας ακούσει τους φοιτητές η δημοτική αρχή και να αναλάβει επιτέλους ουσιαστικές πρωτοβουλίες για την Πανεπιστημιακή εκπαίδευση στο Αγρίνιο», αναφέρει ο συνδυασμός «Αγρίνιο Μπορείς» της αντιπολίτευσης του δήμου Αγρινίου με επικεφαλής τη Χριστίνα Σταρακά. Η ανακοίνωση:

Mε αφορμή την επιστολή του Συλλόγου του καταργηθέντος Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών κι  επειδή το θέμα της Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης έχει κουράσει την τοπική κοινωνία και  προκειμένου να μην επαναλάβουμε για άλλη μια φορά, την. επιχειρηματολογία για θέματα που είναι ήδη γνωστά ,παραθέτουμε απόσπασμα της ανακοίνωσης των φοιτητών

«Οι  O.T.A μέσω των κ. Παπαναστασίου και κ. Φαρμάκη διαμεσολάβησαν, ώστε ο φάκελος να φτάσει στην ΕΘΑΑΕ τον Ιούλιο του 2020, αλλά δυστυχώς δεν απέτρεψε τη σκανδαλώδη καθυστέρηση της κ. Κυριαζοπούλου.

Παρά τη συμμετοχή τους σε ενημερωτικές συναντήσεις μας, δεν έχουν αναλάβει πρωτοβουλίες συσπείρωσης και κινητοποίησης τους τελευταίους μήνες για να πιεστεί αποτελεσματικά ο υπουργός. Δεν αρκούν οι διαβεβαιώσεις. Θέλουμε να παρέμβουν ενωμένοι και αποφασιστικά, σε κατ’ ιδία τηλεδιάσκεψη με την Υπουργό και τον Υφυπουργό για την τελική επίλυση της επανίδρυσης του ΤΔΠΠΝΤ».

Καλούμε τη δημοτική αρχή να ακούσει επιτέλους την αγωνία των φοιτητών και των οικογενειών τους και να αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και για την επανίδρυση του τμήματος και για όλα τα υπόλοιπα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία των Πανεπιστημιακών τμημάτων στο Αγρινίου .

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Τάκης

    Πέντε χρόνια αντιπεριφερειάρχης, σε είδαμε και εσένα……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.