Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

Ποιοί Αιτωλοακαρνάνες συμμετέχουν στην Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής

ola-ta-onomata-tis-kentrikis-epitropis-tou-kinimatos-allagis.w_l

Aνακοινώθηκε η σύνθεση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπή (ΚΠΕ), σύμφωνα με την απόφαση του 1ου Ιδρυτικού Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής, η οποία προβλέπει συνθετική, αναλογική και αντιπροσωπευτική εκπροσώπηση όλων των πολιτικών δυνάμεων που συμμετέχουν στο Κίνημα Αλλαγής.
Στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή συμμετέχουν εκπρόσωποι των κοινωνικών και παραγωγικών φορέων (ΓΣΣΕ, ΑΔΕΔΥ, ΕΒΕ, Τουρισμού, Μικρομεσαίας Επιχειρηματικότητας, Πρωτογενούς Τομέα, Ο.Κ.Ε), της  Αυτοδιοίκησης, των ΑΜΕΑ, των Μεταναστών, της Ομογένειας, σημαντικός αριθμός στελεχών της νέας γενιάς, προσωπικότητες του ευρύτερου προοδευτικού χώρου από την επιστημονική και ακαδημαϊκή κοινότητα.
Στην Κ.Π.Ε συμμετέχουν ως ισότιμα μέλη με δικαίωμα ψήφου, οι βουλευτές και οι Διευθυντές των Κοινοβουλευτικών Ομάδων και οι ευρωβουλευτές.
Στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή συμμετέχουν πολλοί Αιτωλοακαρνάνες, μεταξύ αυτών ο πρώην βουλευτής Θάνος Μωραΐτης, η αντιπεριφερειάρχης Χριστίνα Σταρακά, ο δήμαρχος Αμφιλοχίας Απόστολος Κοιμήσης, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Β.Αντωνόπουλος, ο Θανάσης Κατερινόπουλος, η Ζέφη Δημαδάμα,η Μαρία Δημητρακοπούλου-Σιούνα, o Aντώνης Γκριμότσης, η Χριστίνα Φούντζουλα και άλλοι.

Δείτε αναλυτικά όλα τα ονόματα εδώ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.