Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Βασιλούδης: «Πολύ δύσκολη η κατάσταση στις ελληνικές ομάδες»

Βασιλούδης: «Πολύ δύσκολη η κατάσταση στις ελληνικές ομάδες»

 Ο Στάθης Βασιλούδης μίλησε στο SDNA για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές ομάδες αλλά και για την περσινή του σεζόν με τη φανέλα του Παναιτωλικού.

Μετά από πέντε χρόνια στον Παναιτωλικό ήρθε η ώρα για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του Στάθη Βασιλούδη. Ο νεαρός παίκτης μιλά για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές ομάδες σε ό,τι αφορά το οικονομικό.

Τι σκέψεις κάνεις για το μέλλον σου τώρα που είσαι ελεύθερος;

«Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι, ήλπιζα πως θα βρω κάτι γρήγορα αλλά αυτό δεν έγινε. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση στις ελληνικές ομάδες λόγω των περικοπών. Είχα σίγουρα πολύ άγχος και τώρα ελπίζω να βρω κάτι για να κάνω μία γεμάτη χρονιά».

Η περσινή σεζόν πως ήταν;

«Για την ομάδα ήταν πολύ πετυχημένη η σεζόν. Εξασφαλίσαμε την παραμονή πολύ γρήγορα ενώ φτάσαμε να κοιτάμε την Ευρώπη. Για μένα η χρονιά δεν ήταν όπως την περίμενα. Πίστευα πως θα έχω κάποιες παραπάνω ευκαιρίες που για διάφορους λόγους τελικά δεν ήρθαν. Πάντα όμως οι επιλογές του προπονητή είναι σεβαστές».

Η συνεργασία με τον Δέλλα σε βοήθησε;

«Μόνο που συνεργάζεσαι μαζί του είναι φοβερή εμπειρία. Είναι ένας φοβερός προπονητής με πάρα πολλές γνώσεις και πολύ καλό επιτελείο τους Μπορμπόκη και Μπουρουτζίκα».

Φεύγοντας από τον Παναιτωλικό τι κρατάς;

«Τις καλές στιγμές που είχαμε ως ομάδα, τις φιλίες που έκανα και φυσικά τις εμπειρίες που απέκτησα. Πέρασα πέντε χρόνια στην πόλη και σίγουρα θα αποτελεί πάντα ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Οι καλές στιγμές υπερισχύουν πάντα των υπολοίπων ακόμα και αν είναι λιγότερες».

Εκτός Παναιτωλικού το περσινό πρωτάθλημα πως το είδες;

«Χάρηκα που το πήρε ο ΠΑΟΚ, έσπασε λίγο το ότι το έπαιρνε πάντα ομάδα από την Αθήνα. Θα έλεγα πως ήταν ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών».

Θα ήθελες να παίξεις στο εξωτερικό;

«Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου, ούτε να πω ότι θέλω να πάω σε κάποια συγκεκριμένη χώρα. Είναι για μένα όμως σίγουρα μία μεγάλη επιθυμία να παίξω κάποια στιγμή στο εξωτερικό».

Πηγή: sdna.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.