Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Σταύρος Καραγκούνης: «Ο καθ’ έξιν παραβάτης του διεθνούς δικαίου κουνάει το δάχτυλο»

Σταύρος Καραγκούνης: «Ο καθ’ έξιν παραβάτης του διεθνούς δικαίου κουνάει το δάχτυλο»

“Στο πλαίσιο ενός ανελέητου παζαριού που πλέον γίνεται πολύ επικίνδυνο” Αναφορικά με τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα με επίκεντρο την προσφυγική-μεταναστευτική κρίση, ο Σταύρος Καραγκούνης, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, πρόεβη στην εξής δήλωση:

«Οι στοχευμένες αναφορές του Ερντογάν για τη χώρα μας είναι μέρος συγκεκριμένου σχεδίου προκειμένου να μη δει ο τουρκικός λαός την αλήθεια για τη Συρία. Η Τουρκία σήμερα χάνει στη Συρία και τα φέρετρα των Τούρκων στρατιωτών που επιστρέφουν είναι πολύ “βαριά” για τη μεγαλοπρέπεια του Τούρκου προέδρου.

Απέναντι στο παραλήρημά του, αναφερόμενος στους Έλληνες ως ναζί να του υπενθυμίσουμε ότι η Τουρκία καταλαμβάνει παράνομα μέρος της Κύπρου και της Συρίας και ότι έχει καταδικαστεί από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για το γεγονός ότι από την τουρκική εισβολή του 1974 αγνοείται μεγάλος αριθμός Ελληνοκυπρίων. Ο καθ’ έξιν παραβάτης του διεθνούς δικαίου κουνάει το δάχτυλο στο πλαίσιο ενός ανελέητου παζαριού που πλέον γίνεται πολύ επικίνδυνο».

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Άκης ο μπόγιας

    Κάνεις καλή δουλειά. Δεν ξαναείδαμε αδέσποτα στη Φιλελλήνων. Ο καλύτερος μπόγιας ever!!!!!!!!!!!!!

  2. Δημήτρης

    Πολύ σοβαρός άνθρωπος,ξεχωρίζει στον ΣΥΡΙΖΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.