Σάββατο, 19 Ιουνίου, 2021

Στελεχώνεται ο Αστυνομικός Σταθμός Κρατικού Αερολιμένα Ακτίου

Στελεχώνεται ο Αστυνομικός Σταθμός Κρατικού Αερολιμένα Ακτίου

H Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας ανακοίνωσε ότι οι προσπάθειες της  για την ίδρυση – στελέχωση του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Ακτίου ευοδώθηκαν και σήμερα θα ανακοινωθούν οι έκτακτες μεταθέσεις για την στελέχωσή του.

Συγκεκριμένα, θα στελεχώσουν τον Αστυνομικό Σταθμό τέσσερις αστυνομικοί που κατέχουν οργανική θέση Ανθυπαστυνόμου και τέσσερις αστυνομικοί που κατέχουν οργανική θέση Αστυφύλακα, οι οποίοι προέρχονται από τον πίνακα μεταθέσεων για την Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας.

«Οφείλουμε να χαιρετίσουμε και να εκφράσουμε την ευαρέσκεια μας προς:Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Μιχάλη ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ για την συνέπεια των λόγων και την τήρηση από την πλευρά του της δέσμευσής του για την στελέχωση του ανωτέρω Αστυνομικού Σταθμού, από τον πίνακα μεταθέσεων.

Την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) και τον Πρόεδρο κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ Γρηγόριο που ήταν αρωγός στην προσπάθεια μας για την ίδρυση και την Στελέχωση του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Ακτίου», αναφέρει της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας .

Φωτό αρχείου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.