Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου, 2021

Στο «στένεμα της οδού Κορυτσάς»

Στο «στένεμα της οδού Κορυτσάς»

Σωρηδόν καταφθάνουν στο agrinionews.gr οι παρατηρήσεις και οι καταγγελίες συμπολιτών για τα κακώς κείμενα ή τις δυσχέρειες σε δρόμους του Αγρινίου.

Μια από αυτές αναφέρεται στο «στένεμα της οδού Κορυτσας» και τις δυσκολίες που  προκαλούνται στη διέλευση των οχημάτων. περιγραφή του συμπολίτη με το φωτογραφικό υλικό είναι η εξής:

«Στο τέλος της Κορυτσάς ο δρόμος στενεύει και όταν παρκάρουν αυτοκίνητα εκατέρωθεν, η προσπέλαση δυσχεραίνεται ακόμα και για απλά Ι.Χ. πόσω μάλλον για μεγαλύτερα οχήματα, όπως τα απορριμματοφόρα του δήμου.

Εκεί είχαν τοποθετηθεί, από την αριστερή μεριά του δρόμου, τέσσερα πλαστικά κολωνάκια από τα οποία σώζονται (πάλι) μόνο τα δύο.

Είναι γνωστή η τύχη από τα πλαστικά αυτά κολωνάκια παντού και πόσο μακροημερεύουν…

Η απορία μου είναι γιατί δεν μπαίνουν σιδερένια. Άραγε, στους κάδους απορριμμάτων δεν μπαίνουν πολλές φορές σιδερένια “πι” (Π) για να οριοθετούν τον χώρο του κάδου και να μην μεταφέρεται ο κάδος αλλού;

Και αφού μάλλον δεν υπήρξε βελτίωση στο εν λόγω σημείο, και τα απορριμματοφόρα τα βρίσκουν σκούρα κάθε φορά που πρέπει να περάσουν από κει, εφευρέθηκε η (ανορθόγραφη) προτροπή “ΕΜΠΟΔΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟΥ” (φωτό 2).

Το ερώτημα λοιπόν είναι: είναι αυτές οι μέθοδοι επαρκείς για να επιλύσουμε το συγκεκριμένο πρόβλημα;»

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Anonimos

    Δουλίτσες του ποδαριού!!!!
    Φύγαμε ώρα για τσίπρου!!!

  2. Ανώνυμος

    TO ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΝΕΥΕΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ…….ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ…….ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ…..ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.