Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Στη ΔΕΘ για διαμαρτυρία και οι αστυνομικοί της Ακαρνανίας

Στη ΔΕΘ για διαμαρτυρία και οι αστυνομικοί της Ακαρνανίας

deth_2016

Πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη ΔΕΘ εξήγγειλαν οι Ομοσπονδίες των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας . Ειδικότερα οι Ομοσπονδίες , κατόπιν συλλογικών αποφάσεων και με αφορμή τα εγκαίνια της 81ης Δ.Ε.Θ. από τον Πρωθυπουργό θα προβούν σε ένστολη διαμαρτυρία, την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 18:00, στη Θεσσαλονίκη (Πλατεία Δικαστηρίων – Άγαλμα Βενιζέλου).

Το προσκλητήριο εστάλη στις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις, στις Οργανώσεις των Ενόπλων Δυνάμεων στην Ενέργεια & στην Αποστρατεία και στις Ομοσπονδίες Συνταξιούχων συναδέλφων των Σ.Α..

Στην κινητοποίηση θα συμμετάσχουν και οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων της Αιτωλοακαρνανίας. Χαρακτηριστικό μάλιστα το μήνυμα-κάλεσμα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας που αναφέρει: “Η ΕΑΥ Ακαρνανίας καλεί όλους τους συναδέλφους να διαμαρτυρηθούν την 9η Σεπτεμβρίου 2016 στη ΔΕΘ ενάντια στην αριστερή κυβερνητική πολιτική των μνημονίων που όπως και οι προηγούμενοι έτσι και οι τωρινοί μας τάισαν και μας ταίζουν πολιτικό σανό εμπορεύοντας την ελπίδα. Καμιά εμπιστοσύνη σε πολιτικές ψεύδους και πλήρους ισοπέδωσης των εργασιακών και μισθολογικών κεκτημένων μας . Σεβασμός στη ματωμένη στολή του Έλληνα Αστυνομικού. Να είστε όλοι παρόντες”.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.