Κυριακή, Μάιος 26, 2019

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του μικρού παιδιού που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στη Λάρισα

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2410 – 683171 και 2410 – 683184 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας

ImageHandler Στη δημοσιότητα δόθηκαν το βράδυ της Πέμπτης, στο πλαίσιο σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, φωτογραφίες του ανήλικου αγοριού, ηλικίας δυόμιση ετών περίπου, (αγνώστων λοιπών στοιχείων), που βρέθηκε από πολίτη, σε καλή κατάσταση υγείας, να περιπλανάται μόνο του χωρίς επίβλεψη και εκτεθειμένο σε άμεσο κίνδυνο, το πρωί της 5ης Ιουλίου , στον περιβάλλοντα χώρο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Αχιλλίου Λάρισας.

Το παιδί που φέρεται να καταλαβαίνει τη γλώσσα των ΡΟΜΑ, δεν είναι σε θέση λόγω της ηλικίας να δώσει πληροφορίες σχετικά με την προέλευσή του. Πιθανολογείται πως εγκαταλείφθηκε στην περιοχή, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Οι έρευνες που ακολούθησαν από τις αρχές βρέηκαν σε αδιέξοδο κι έτσι δόθηκε η εισαγγελική εντολή για τη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας δύο μηνών, των φωτογραφιών του. Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2410 – 683171 και 2410 – 683184 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.