Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου, 2021

Στη Γ΄ Εθνική ο Παναγρινιακός!

Στη Γ΄ Εθνική ο Παναγρινιακός!

Στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά ο Παναγρινιακός.

Στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για τη Γ΄ Εθνική αποφασίστηκε στην κατηγορία να βρεθούν η ομάδα του Αγρινίου και ακόμα η Ελπίδα Σαπών, ο Ηρακλής Αμπελοκήπων και ο Φοίνικας Επιδαύρου.

Ο Παναγρινιακός γίνεται η πρώτη ομάδα εκτός του Παναιτωλικού που θα εκπροσωπήσει το Αγρίνιο σε Εθνικές κατηγορίες μετά από αρκετά χρόνια.

Οι άνθρωποι της ομάδας πλέον κινούνται για τη δήλωση συμμετοχής στη Γ΄ Εθνική αλλά και την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της παρθενικής συμμετοχής σε Εθνική κατηγορία.

Άλλωστε πρόκειται για μια ομάδα που με τη νέα της μορφή ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια από τη Β΄ Κατηγορία της ΕΠΣΝΑ.

Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται σε λίγη ώρα.

Πηγή: websports.gr

Με ανακοίνωση το Δ.Σ. του Παναγρινιακού εκφράζει ευχαρισίες στον πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας Τάκη Παπαχρήστο για τη συμβολή του στην προσπάθεια της ομάδας  να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική.Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά η ομάδα μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΥ ευχαριστεί τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας Τάκη Παπαχρήστο για τη συμβολή του στην προώθηση του αιτήματος της ομάδας μας να βρεθεί σε Εθνική κατηγορία.

Στις συζητήσεις που κάναμε παραθέσαμε στον Πρόεδρο της Ένωσής μας τα δεδομένα που υπήρχαν και όλο αυτό το διάστημα προωθήθηκαν οι προτάσεις μας στα συμβούλια της ΕΠΟ μέσω του Τάκη Παπαχρήστου, ο οποίος είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ.

Ο Πρόεδρος δούλεψε για το καλό του τοπικού μας ποδοσφαίρου και η Ένωσή μας θα εκπροσωπηθεί τη νέα χρονιά στη Γ΄ Εθνική με τέσσερις ομάδες.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.