Πέμπτη, Ιανουάριος 24, 2019

Στη συγκέντρωση κατά των πλειστηριασμών στη ΔΟΥ Αγρινίου και το σωματείο «Δικαίωμα στη ζωή»

plistiriasmoi dikaioma sti zoi
Σε αποτροπή πλειστηριασμών την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου και ώρα 3:00 το μεσημέρι, στα Δικαστήρια Αγρινίου, καλεί με ανακοίνωσή του το σωματείο «Δικαίωμα στη ζωή». Επίσης γνωστοποιεί τη συμμετοχή του στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11:00 το πρωί της ίδιας ημέρας, μαζί με άλλα σωματεία και φορείς, στη ΔΟΥ Αγρινίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
Το Σωματείο «Δικαίωμα στη ζωή» καλεί την Τετάρτη 21/02/18 και ώρα 3.00 μ.μ. στα Δικαστήρια, Συλλογικότητες, Φορείς, Σωματεία. Αγρότες, Φοιτητές και όλους γενικά τους πολίτες στην αποτροπή προγραμματισμένων (3) πλειστηριασμών περιουσίας συμπολιτών μας.
Το Σωματείο «Δικαίωμα στη Ζωή», την Τετάρτη 21/2/18 και ώρα 11.00 π.μ., στηρίζοντας και συμμετέχοντας στην παράσταση διαμαρτυρίας που θα γίνει στη Δ.Ο.Υ. Αγρινίου, μαζί με άλλα Σωματεία και Φορείς (Εμπορικός Σύλλογος – Εργατικό Κέντρο κ.ά.) καλεί όλους τους πολίτες να παραβρεθούν και να βροντοφωνάξουμε «ΟΧΙ στους ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ» – «ΚΑΜΜΙΑ ΛΑΪΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ – ΤΡΑΠΕΖΩΝ».
Από 21 του Φλεβάρη οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί καθιερώνονται ως αποκλειστική διαδικασία διενέργειας των πλειστηριασμών, ενώ από 1η Μαΐου ξεκινούν και οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί για άνω των 500 € χρέη προς Εφορίες, Ασφαλιστικά Ταμεία, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΝΕΡΟ, ΔΗΜΟΥΣ, Εταιρείες Κοινοχρήστων.
Στόχος τους είναι να υπερβούν τα εμπόδια που πέτυχε το ΚΙΝΗΜΑ με την παρουσία του στα Ειρηνοδικεία και να κάνουν πιο εύκολη την αρπαγή της περιουσίας (σπίτι, μαγαζί, χωράφι) των λαϊκών νοικοκυριών.
Κυβέρνηση, Ε.Ε., Τραπεζίτες, με την συνδρομή των μεγαλοσυμβολαιογράφων, ετοιμάζονται για την μεγάλη επίθεση στη λαϊκή κατοικία και περιουσία, όπου με ένα κλικ θα χάνονται οι περιουσίες κόπων χρόνων και δεν θα γνωρίζει ο οφειλέτης αν ένας ντόπιος ή ξένος του άρπαξε την περιουσία.
Στο μεγάλο κύμα των εξώσεων που θα αρχίσει από την Άνοιξη καλούμε ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ να αντισταθεί μαζικά στις εξώσεις αλλά και στις διακοπές ρεύματος και νερού.
Αγωνιζόμαστε και απαιτούμε:
1. Πραγματική προστασία της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας (με Νόμο και όχι με ψεύτικες υποσχέσεις), με μέτρα, όπως το ακατάσχετο της πρώτης κατοικίας και διαγραφή χρεών των λαϊκών οικογενειών προς Τράπεζες, Κράτος, Δήμους, Ταμεία, ΔΕΚΟ.
2. Κατάργηση όλου του νομοθετικού πλαισίου για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.
3. Κατάργηση των ηλεκτρονικών κατασχέσεων από Λογαριασμούς εργαζομένων, αυτοαπασχολούμενων, συνταξιούχων, αγροτών.
4. Όχι στο Ιδιώνυμο, τις διώξεις και την καταστολή του Κινήματος.
5. Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και της φορολογίας στους χαμηλόμισθους, ανέργους, συνταξιούχους.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.