Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Στην Άνω Χώρα Ναυπακτίας το Πανελλήνιο Marathon ορεινής ποδηλασίας

Στην Άνω Χώρα Ναυπακτίας το Πανελλήνιο Marathon ορεινής ποδηλασίας

Mαζί με τους καθιερωμένους open Road&Mountain αγώνες Ορεινής Ναυπακτίας

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας ΕΟΠ, σε συνέχεια των επιτυχημένων διοργανώσεων Πανελληνίων Πρωταθλημάτων και Βαλκανικού το 2016 & 2017 στη Ναύπακτο, επέλεξε για μια ακόμη φορά να αναθέσει στην Περιβαλλοντική Οργάνωση Πράσινο+Μπλε, τον Δήμο Ναυπακτίας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την υλοποίηση των δύο (2)Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Marathon ορεινής ποδηλασίας για αθλητές elite & masters 2018.

Οι αγώνες πρωταθλήματος θα υλοποιηθούν στην Άνω Χώρα ορεινής Ναυπακτίας στις 26 Αυγούστου, με τη συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών στη χώρα μας.
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής marathon Περικλής Ηλίας, οι πρωταθλητές Αντωνιάδης και Δάντος, η πρωταθλήτρια Ελλάδας Θεοχάρη και οι πρωταθλήτριες Φασόη και Στρουμπούληείναι μερικά από τα ονόματα που αναμένετε να συμμετέχουν.
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Marathonmaster θα υλοποιηθεί για πρώτη φορά στη χώρα μας και αναμένεται μεγάλη συμμετοχή πρωταθλητών και κορυφαίων αθλητών master.

Παράλληλα οι φανατικοί φίλοι της ποδηλασίας αναμένεται να δώσουν και φέτος, για 8η συνεχή χρονιά, εντυπωσιακό «παρών», στους καθιερωμένους Αγώνες OpenRoad και Mountain Ορεινής Ναυπακτίας που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 25&26Αυγούστου, παίρνοντας όσοι συμμετάσχουν στους open αγώνες mtb στις 26/08 , παράλληλη εκκίνηση και τρέχοντας στην ίδια διαδρομή με τους πρωταθλητές και κορυφαίους αθλητές marathonelitekaimaster.

Χορηγοί είναι: Arlaproteinmilk, η ΝέαΟδός, ο χαλβάς Όλυμπος, το νερό Κορπή, το βούτυρο Lurpak, τα supermarket Σκλαβενίτης, η Advancerent car ΔυτικήςΕλλάδας, η DEPEND sports, τα δημητριακάτης Nestleclusters& fitness, η Ideal Χρήστος Παπαδόπουλος και η SHIMANO.
Συνεργαζόμενοι: Κέντρο Υγείας Άνω Χώρας, Δασαρχείο, Τροχαία& Πυροσβεστική Ναυπάκτου, η ομάδα διάσωσης Μεσολογγίου ΕΟΕΔ, η ομάδα mtbXepert στη σήμανση των χωμάτινων διαδρομών, καθώς και η τοπική κοινότητα Άνω Χώρας.

Το Σάββατο 25/08/2016, στις 18:00 θα διεξαχθεί ο αγώνας δρόμου 35 χλμ. και την Κυριακή 26/08, στις 10:00 τα δύο πανελλήνια πρωταθλήματα marathonelite & master 2018 ανδρών και γυναικών.
Παράλληλη εκκίνηση θα δοθεί την ίδιαώρα και για τους δύο αγώνεςopenορεινής ποδηλασίας απόστασης 26χλμ. και 40χλμ.
Μια ξεχωριστεί εμπειρία για τους λάτρεις της ορεινής μια και θα τρέξουν στην ίδια διαδρομή με τα μεγαλύτερα ονόματα του αθλήματοςορεινής.

«Είναι η συνέχεια της προσπάθειας του φορέα μαςκαι του Δήμου Ναυπακτίας, που ξεκίνησε εδώ και 8 χρόνια, με στόχο να καταστήσουμε την περιοχή τόπο εναλλακτικού αθλητικού ποδηλατικού τουρισμού…», δήλωσε ο υπεύθυνος του φορέα «Πράσινο + Μπλε» Τάσος Ξύδης

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τους openαγώνες road & mrtb, λήγουν στις 20 Αυγούστου, στις 24:00, και γίνονται στο επίσημο siteτου αγώνα, το www.bike.prasinomple.gr

Για όποια πρόσθετη πληροφορία: 26340 25016 / info@prasinomple.gr

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.