Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Η εκδρομή-όνειρο κατέληξε ταλαιπωρία για μαθητές του 3ου Λυκείου Αγρινίου

Η εκδρομή-όνειρο κατέληξε ταλαιπωρία για μαθητές του 3ου Λυκείου Αγρινίου

Μεγάλη ταλαιπωρία για τους μαθητές και τους συνοδούς του 3ου Λυκείου Αγρινίου από χθες το απόγευμα. Η εκδρομή τους, έξι ημερών με προορισμό αρχικά την Ιταλία και κατόπιν, Βελιγράδι, Πράγα, Βιέννη, σταμάτησε στη Ηγουμενίτσα!
Το Λύκειο ξεκίνησε με δύο λεωφορεία από το Αγρίνιο, μετά τις 7 το απόγευμα χθες, με σκοπό να πλεύσει προς Ανκόνα με το πλοίο Cruise Olympia στη 1 το βράδυ. Ενώ όμως επιβιβάστηκαν κανονικά και ανέμεναν τα διαδικαστικά, υπήρξε σημαντική καθυστέρηση και στην συνέχεια παιδιά και συνοδοί ενημερώθηκαν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το καράβι που πρέπει να ελεγχθεί περαιτέρω.
Έχουν έκτοτε περάσει πάνω από 15 ώρες που το 3ο Λύκειο έχει εγκλωβιστεί στην Ηγουμενίτσα και μέχρι πριν από λίγο ακόμη αναμενόταν ο έλεγχος. Υπάρχει έντονος εκνευρισμός για το τι πρόκειται να γίνει και τα παιδιά είναι σε συνεχή επαφή με τους γονείς τους στο Αγρίνιο για νεώτερες πληροφορίες.

Νεώτερη ενημέρωση: 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι μαθητές επιστρέφουν με τους συνοδούς τους στο Αγρίνιο, αφού η βλάβη στο πλοίο ναι μεν αποκαταστάθηκε, ωστόσο χρειάζεται επισήμως η γνωμοδότηση νηογνώμονα του δημοσίου για να επιτραπεί ο απόπλους, κάτι που αναμένεται να καθυστερήσει.

Έτσι, πάρθηκε η απόφαση οι μαθητές να επιστρέψουν πίσω στο Αγρίνιο, αναβάλλοντας επ’ αόριστον την εκδρομή τους.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ο Θεος

    ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ.ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.