Παρασκευή, 23 Ιουλίου, 2021

Στην Εισαγγελέα ο πρόεδρος της Μάστρου για τις διακοπές νερού

Στην Εισαγγελέα ο πρόεδρος της Μάστρου για τις διακοπές νερού

diakopi nerou
Καταγγελία στην Εισαγγελία Μεσολογγίου έκανε ο πρόεδρος της Μάστρου, Γιώργος Μάτσικας, για τις συχνές διακοπές υδροδότησης στο χωριό καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Προφανώς λόγω της μεγάλης κατανάλωσης, δεδομένου ότι αυξήθηκε ο πληθυσμός, το αντλιοστάσιο ήταν σε συνεχή λειτουργία με αποτέλεσμα να μην αντέξει. Ο πρόεδρος και οι κάτοικοι όμως εκτιμούν ότι το πρόβλημα οφείλεται στο ότι από το αντλιοστάσιο της Μάστρου υδρεύεται και μέρος του Αιτωλικού. Έτσι λοιπόν, κατά την εκτίμησή τους, η κατανάλωση ήταν υπερβολική για τις δυνατότητες του αντλιοστασίου και οι διακοπές ήταν συχνές και μάλιστα μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η διακοπή που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι που ήταν η μεγάλη γιορτή της Παναγίας και όλοι βρίσκονταν στο γιορτινό τραπέζι. Τα παράπονα που δέχθηκε ο πρόεδρος ήταν πολλά και έντονα και έτσι αναγκάστηκε σήμερα να καταφύγει στην Εισαγγελέα, καθώς, όπως υπογραμμίζει ο ίδιος, όταν υδροδοτήθηκε μέρος του Αιτωλικού από τη Μάστρου υπήρχε συμφωνία να διακοπεί, στην περίπτωση που το αντλιοστάσιο δεν άντεχε.

Πηγή: ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ – aixmi-news.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.