Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου, 2020

Στην Πάτρα η Συνάντηση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Διασυνοριακού Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα-Ιταλία 2014-2020»

Στην Πάτρα η 3η Συνάντηση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Διασυνοριακού Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα-Ιταλία 2014-2020»

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΗ Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας φιλοξενεί τη ερχόμενη εβδομάδα, στην Πάτρα, την 3η Συνάντηση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Διασυνοριακού Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα-Ιταλία 2014-2020».
Η συνάντηση θα γίνει στις 20-21 Ιουνίου στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 32 και Αμερικής), με ώρα έναρξης την ερχόμενη Τρίτη στις 2 το μεσημέρι.
«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας παραμένει ανοικτή σε τέτοιου είδους συνεδριάσεις που ως μόνο σκοπό έχουν την εξωστρέφεια και τη διαρκή ροή ευρωπαϊκών πόρων στην περιοχή μας» σημειώνει ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, καλωσορίζοντας τους συμμετέχοντες στην Επιτροπή Παρακολούθησης.
Στο Πρόγραμμα αυτό συμμετέχουν οι Περιφέρειες Δυτικής Ελλάδας, Ιονίων Νήσων και Ηπείρου από την Ελλάδα, καθώς και η Περιφέρεια Απουλίας από την Ιταλία.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα «Interreg» έχει προκηρύξει τρεις άξονες προτεραιότητας και συγκεκριμένα:
Άξονας Προτεραιότητας 1: «Καινοτομία και Ανταγωνιστικότητα»
Άξονας Προτεραιότητας 2: «Ολοκληρωμένη Περιβαλλοντική Διαχείριση»
Άξονας Προτεραιότητας 3: «Πολυτροπικό Σύστημα Αειφόρου Μεταφοράς».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.