Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

Στην προσωρινή διοικούσα Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας ο Κωστούλας

Στην προσωρινή διοικούσα Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας ο Κωστούλας

Χρήστος Δάρας, Γιώργος Σπανός και Φώτης Κωστούλας αποτελούν τη διοικούσα επιτροπή της Σούπερ Λίγκας μέχρι και τις 31 Αυγούστου, όταν θα γίνουν εκλογές για τον νέο πρόεδρο. Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις τους.

1514602Νέο πρόεδρο στη Σούπερ Λίγκα δεν έχουμε ακόμα, αφού στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τρίτης (23/8) ορίστηκε διοικούσα επιτροπή, που αποτελείται από τους Χρήστο Δάρα, Γιώργο Σπανό και Φώτη Κωστούλα. Οι δύο πρώτοι έκαναν δηλώσεις, αφού ορίστηκε ομόφωνα η εν λόγω επιτροπή, και τόνισαν ότι οι εκλογές για τον νέο πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος θα γίνουν στις 31 Αυγούστου, ενώ ο Γιώργος Σπανός επεσήμανε πως πρέπει να μείνουν έξω από το ποδόσφαιρο οι διαφωνίες. Τέλος και οι τρεις ξεκαθάρισαν πως δεν υπάρχει περίπτωση να κατέβουν ως υποψήφιοι για την θέση του Προέδρου της Λίγκας.

Αναλυτικά, τα όσα είπαν:

Χρήστος Δάρας: «Ευχαριστούμε τα μέλη για την ομόφωνη απόφαση για σύσταση τριμελούς επιτροπής, που αποτελείται από εμένα, τον κ. Σπανό και τον κ. Κωστούλα. Θα συζητήσουμε όλα τα επείγοντα θέματα της Σούπερ Λίγκας και την άλλη Τετάρτη (31/8) θα γίνει εκλογή προέδρου. Ήταν μία απόφαση ομόφωνη και συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη. Εγώ είμαι αναπληρωτής πρόεδρος και θα μείνω αναπληρωτής προέδρου δεν θα είμαι υποψήφιος».

Γιώργος Σπανός:

Για το συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας: «Ύστερα από ένα συμβούλιο που κράτησε δυο ώρες, ακούστηκαν διαφωνίες και έγιναν διάφορες συζητήσεις. Στο τέλος υπήρξε μια ομόφωνη απόφαση για την τριμελή επιτροπή και εκλογής του νέου προέδρου στις 31 του μήνα. Θα φροντίσουμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν στο διάστημα που απομένει μέχρι την ανάδειξη προέδρου. Ζητήσαμε ήδη ραντεβού με τον Κοντονή και τον Παπαδόπουλο της Nova, για να συζητήσουμε τα τρέχοντα ζητήματα».

Για την εκπροσώπηση στην συνάντηση με την FIFA: «Μας ήρθε ένα έγγραφο που λέει ότι κάθε ομάδα μπορεί να εκπροσωπηθεί από μόνη της. Έτσι, θα βρεθεί κάθε ομάδα στη συνάντηση για να καταθέσει τις απόψεις της».

Για το αν υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στις ομάδες: «Δεν υπάρχει κανένα ρήγμα. Είμαστε εδώ για να συμπλεύσουμε, να προχωρήσουμε μονιασμένοι και με ενότητα γιατί έχουμε φτάσει στο σημείο μηδέν. Πρέπει να διατηρήσουμε τις διαφωνίας έξω από το ποδόσφαιρο. Να κοιτάξουμε το ποδόσφαιρο που μας ενώνει και όχι θέματα εκτός ποδοσφαίρου που έχουν μεταφερθεί μέσα στο ποδόσφαιρο. Πληρώνουμε έριδες, κόντρες και εγωισμούς που πρέπει να σταματήσουν και να βρεθεί μία λύση».

Για το αν θα κατέβει υποψήφιος: «Όχι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Δεν θα κατέβω».

Κωστούλας: «Καλό θα είναι ιδιοκτήτης ο πρόεδρος»

Ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας αρχικά ξεκαθάρισε πως δεν θα είναι υποψήφιος λέγοντας: «Όχι δεν θα είμαι υποψήφιος» και στην συνέχεια τόνισε αναφορικά με την υποψηφιότητα του Στράτου: «Αυτό είναι σωστό θα είναι πρόταση κυρίου Πανόπουλου, στην πρώτη φάση συζητάμε έναν άνθρωπο που να είναι και ιδιοκτήτης για να δώσει ακόμα πιο πολύ κύρος στην Λίγκα, αλλά από την στιγμή που δεν θα βρεθεί ο κύριος Στράτος θα είναι ένας από τους υποψήφιους».

gazzetta.gr 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.