Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Στην Πυροσβεστική η Τριανταφύλλου

Στην Πυροσβεστική η Τριανταφύλλου

Τριανταφύλλου στην Π.Υ. Μεσολογγιου.

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεσολογγίου επισκέφτηκε η βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Τριανταφύλλου όπου είχε την ευκαιρία, να ενημερωθεί από τον διοικητή, κ. Χριστόφορο Μπόκα, για το επίπεδο ετοιμότητας στην αντιμετώπιση κινδύνων από φυσικές καταστροφές.

Ο διοικητής ενημέρωσε για την εμπειρία που έχει προκύψει από την πρόσφατη εκδήλωση ακραίων καιρικών φαινομένων για τη διάταξη των δυνάμεων στο νομό μας αλλά και για τις δυνατότητες βελτίωσης της λειτουργίας της υπηρεσίας.

Η Μαρία Τριανταφύλλου τόνισε πως η χώρα βίωσε μιαν ανείπωτη καταστροφή και τίποτε δεν θα πρέπει να μείνει αναπάντητο ως προς τα αίτια των φονικών πυρκαγιών.

Η βουλευτής σημείωσε ότι είναι πολύ θετικό ότι το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας έχει συνεδριάσει επανειλημμένως για την χαρτογράφηση κινδύνου δασικής πυρκαγιάς και ευπαθών περιοχών και την ενεργοποίηση δικτύου ενημέρωσης. “Ωστόσο, δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού. Πρέπει άμεσα να προτεραιοποιηθούν εκείνα τα μέτρα, που θα ενισχύσουν και θα προσαρμόσουν, στο μέτρο του δυνατού, τις δυνάμεις αντιμετώπισης των φυσικών καταστροφών στη νέα σκληρή πραγματικότητα των ακραίων καιρικών φαινομένων“, είπε.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.