Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου, 2020

“Στην υπόθεση Novartis υπάρχουν τρεις μάρτυρες στην Αμερική και τρεις στην Ελλάδα” λέει ο Αγρινιώτης δικηγόρος Π. Σαράκης

“Στην υπόθεση Novartis υπάρχουν τρεις μάρτυρες στην Αμερική και τρεις στην Ελλάδα” λέει ο Αγρινιώτης δικηγόρος Π. Σαράκης

sarakis-dikigoros
Στην υπόθεση Novartis υπάρχουν « τρεις μάρτυρες στην Αμερική και τρεις στην Ελλάδα», δήλωσε ο Παύλος Σαράκης, ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τους προστατευόμενους μάρτυρες που έδωσαν στοιχεία στην αμερικανική δικαιοσύνη και το FBI.
Συγκεκριμένα ο κ.Σαράκης είπε «η υπόθεση ξεπερνά κατά πολύ τα όρια της χώρας μας. Εκπροσωπώ τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες που έδωσαν στοιχεία ικανά στην αμερικανική δικαιοσύνη και το FBI για να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου.
Υπάρχουν τρεις μάρτυρες στην Αμερική και τρεις στην Ελλάδα. Δεν είναι τα ίδια πρόσωπα. Η υπόθεση για τις Αμερικανικές αρχές άνοιξε το 2016 με τις δυο πρώτες καταθέσεις και συμπληρώθηκε το 2017 με την τρίτη κατάθεση.
Επέλεξαν να καταθέσουν τα όσα γνώριζαν με ακλόνητα στοιχεία και έγγραφα στις αμερικανικές αρχές γιατί εκεί δεν υπάρχει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και τα αδικήματα δεν παραγράφονται.
Για να ασχολείται η αμερικανική δικαιοσύνη με την υπόθεση καταλαβαίνετε ότι το μέγεθος είναι τεράστιο. Μιλάμε για πακτωλό εκατομμυρίων που έφτασαν στις τσέπες πολιτικών προσώπων και κρατικών αξιωματούχων. Τα στοιχεία που έχει η ελληνική δικαιοσύνη στα χέρια της είναι ακλόνητα».

Πηγή: iefimerida.gr

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.