Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Στήριξη στην προπονητική κοινότητα ζητεί ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Αιτωλοακαρνανίας

Στήριξη στην προπονητική κοινότητα ζητεί ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Αιτωλοακαρνανίας

Στήριξη στους επαγγελματίες προπονητές της Super League 2 και της Football League, των οποίων τα πρωταθλήματα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, καθώς και όλους τους προπονητές των ερασιτεχνικών σωματείων εκφράζει ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Αιτωλοακαρνανίας με ανακοίνωσή του.

Παράλληλα, ζητεί από τους αρμόδιους φορείς «να σκύψουν στα προβλήματα όλων των προπονητών ποδοσφαίρου και φυσικής κατάστασης με στόχο να ανταπεξέλθει η προπονητική κοινότητα, όπως και τα υπόλοιπα επαγγέλματα, στις δύσκολες καταστάσεις που ζούμε όλοι μας».

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Στην δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στην κοινωνία μας λόγω της πανδημίας η Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου (Π.Ε.Π.Π.) συμπαραστέκεται και στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της τους συναδέλφους επαγγελματίες προπονητές της Super League 2 και της Football League, των οποίων τα πρωταθλήματα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, καθώς και όλους τους προπονητές των ερασιτεχνικών σωματείων, οι οποίοι τηρούσαν ευλαβικά τους κανόνες υγιεινής που προβλέπονται από την πολιτεία μέχρι και την διακοπή των πρωταθλημάτων τους. Στέκεται αρωγός στα ψυχολογικά και οικονομικά προβλήματα αλλά και στα ερωτηματικά που γεννούνται καθημερινώς σχετικά με την επόμενη ημέρα.

Θα θέλαμε, λοιπόν, οι αρμόδιοι φορείς να σκύψουν στα προβλήματα όλων των προπονητών ποδοσφαίρου και φυσικής κατάστασης με στόχο να ανταπεξέλθει η προπονητική κοινότητα, όπως και τα υπόλοιπα επαγγέλματα, στις δύσκολες καταστάσεις που ζούμε όλοι μας.

Εμείς από την πλευρά μας θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι προστατεύουμε τα μέλη μας και αγωνιζόμαστε για κάθε δικαίωμά τους γιατί προπονητής σημαίνει

Μόρφωση – Αξιοπρέπεια – Περηφάνια – ΗΘΟΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.